Analist adviseert om op de AI-sector te concentreren en belicht zijn drie altcoin picks

De populaire cryptohandelaar Altcoin Sherpa heeft onlangs zijn ruim 200.000 volgers op X aangemoedigd om zich te gaan concentreren op altcoins die zich in de AI-sector bevinden. Daarnaast belichtte hij drie altcoins die hij momenteel op zijn radar heeft.

De analist moedigde zijn volgers aan om aandacht te besteden aan Fetch.ai (FET), Worldcoin (WLD) en Bittensor (TAO). Hij gaf het volgende aan:

“Gezien hoe moeilijk sommige hiervan zijn, zou ik de .236 fib en de .382 fib-gebieden als goede instappunten beschouwen. ZOU NIET ALL-IN GAAN voor een enkele entry. NIET FOMO. Waarschijnlijk komt er binnenkort een terugval.

Deze zijn meer bedoeld voor transacties, niet voor investeringen. Wat investeringen betreft, wil je gewoon doorgaan en opschalen en dan in coma raken en het niet verhandelen/een tijdje laten staan.

Het zou mij niet verbazen als er binnenkort een milde terugval of consolidatie zou plaatsvinden. Als je een aantal dagen op deze hoge niveaus een bereik ziet, is dat behoorlijk behoorlijk. Je wilt dat het volume sterk afneemt.”

Handelaren gebruiken Fibonacci-extensies in technische analyses om winstdoelstellingen en prijsdalingen te schatten. Ze zijn gebaseerd op Fibonacci-ratio’s.

Fetch.ai, een gedecentraliseerd kunstmatige-intelligentieplatform voor applicaties, noteert op het moment van schrijven $1,06. De potentiële instappunten op de grafiek van Altcoin Sherpa voor het actief zijn $0,7669 en $0,6856.

Worldcoin, het controversiële biometrische cryptoproject dat de ogen scant en zich richt op digitale identiteit, wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $6,72. De grafiek van de analist voor het activum geeft potentiële instappunten aan op $6,618 en $5,764.

Bittensor, een gedecentraliseerd blockchain-platform dat zich richt op machine learning en AI, handelt op het moment van schrijven voor $628,33. Altcoin Sherpa geeft aan dat potentiële instappunten $586,68 en $517,75 zijn.

Tot slot merkte de ook op dat handelaren moeten letten op volatiliteit, hoog volume en schommelingen in beide richtingen. Hij sloot af met:

“Dat betekent meestal dat er een soort lokale of grotere top is.

Speel het op je gehoor, maar ja, ik denk wel dat AI-spelen nog steeds degene zijn waarop je je moet concentreren. De leiders als TAO en WLD zijn de eersten om naar te kijken; als ze zich beginnen terug te trekken, zal al het andere dat ook doen.

Dat gezegd hebbende, moet u gaan nadenken over uw AI-tassen voor deze cyclus. Het is niet te laat. Ga niet zomaar aan de zijlijn staan omdat het ‘al gepompt’ is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!