Justin Sun geeft zijn voorspelling over de volgende bull-run

Tron-oprichter Justin Sun heeft voorspeld dat de markt binnen de komende twee jaar op het punt staat om een nieuwe bull-cyclus in te gaan. Tijdens Korea Blockchain Week 2023 uitte Justin Sun optimisme over de aankomende bull-run. Hij zei dat de industrie het afgelopen jaar een deleveraging-proces heeft ondergaan, waarbij tijd nodig is om de marktschokken te absorberen die voortkwamen uit liquiditeitscrises veroorzaakt door bedrijven zoals 3AC en FTX.

De crypto-miljardair is van mening dat de hele industrie ook tijd nodig heeft om het vertrouwen te herstellen en de ontwikkeling te ondersteunen. Tijdens het evenement in Korea benadrukte Sun dat, zelfs in het licht van strenge regulerende maatregelen van westerse landen zoals de Verenigde Staten, cryptografische technologie wereldwijd een strategische prioriteit blijft waar alle betrokken partijen uiteindelijk mee te maken zullen krijgen.

Hij merkte verder op dat de momentum achter op de dollar gekoppelde stablecoins in Azië naar verwachting sterk zal blijven, voornamelijk vanwege de regelgevende omgeving in de regio. De trend wordt verwacht te blijven bestaan tijdens de opkomst van het Web 3.0-tijdperk, en tegelijkertijd zijn Aziatische perspectieven klaar om hun centrale positie in mainstream discussies te heroveren, voegde Sun eraan toe.

Justin Sun sprak ook over het evoluerende landschap in de Aziatische crypto-wereld, met een bijzondere focus op de heropleving van de belangrijkheid van Hong Kong. Historisch gezien was Hong Kong een favoriete hub voor cryptocurrency-exchange, maar het strenge crypto-beleid in China had geleid tot het vertrek van verschillende prominente projecten.

Desondanks is Hong Kong onlangs begonnen aan een traject van heropleving, waarbij het meer meegaande beleid omarmt om zijn aantrekkingskracht voor cryptocurrency-ondernemingen te herstellen. Deze verschuiving heeft een competitieve geest aangewakkerd die ook Singapore in actie heeft gebracht, aangezien het streeft naar het behoud van zijn regionale leiderschapspositie.

Justin Sun is van mening dat de resulterende rivaliteit en samenwerking tussen Hong Kong en Singapore de wereldwijde crypto-branche nieuw leven zullen inblazen en een breder scala aan opties en kansen zullen bieden voor zowel investeerders als ondernemers.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!