Dogecoin-oprichter herhaalt dat hij DOGE niet meer vertegenwoordigt

Dogecoin (DOGE) heeft een lange weg afgelegd sinds de oprichting eind 2013. De meme-cryptocurrency met een Shiba Inu-hond als logo is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. DOGE werd echter pas echt populair toen de CEO van Tesla Motors, SpaceX en Twitter Elon Musk erover begon te praten op Twitter. Zo heeft hij meerdere keren aangegeven dat Dogecoin zijn favoriete cryptocurrency is.

Billy Markus, ook bekend als Shibetoshi Nakamoto, is de mede-oprichter van Dogecoin. Door de jaren heen heeft hij echter laten weten dat hij op geen enkele manier meer geassocieerd wil worden met de altcoin. In een van zijn recente tweets deelde Markus een FAQ over enkele van de vragen die verband houden met DOGE en hem.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Geen professionele betrokkenheid bij DOGE

De primaire vraag in de FAQ was of hij DOGE vertegenwoordigt. Markus antwoordde dat hij dat niet doet. De tweede vraag was of hij enige professionele betrokkenheid heeft bij de meme-cryptocurrency, waarop hij antwoordde dat hij het al 10 jaar niet meer heeft aangeraakt.

In een andere FAQ die hij noemde, was de vraag of hij jaloers was op het succes van andere tokens en munten. Hierop antwoordde Markus:

“Het kan me letterlijk niet schelen, ik hou er gewoon niet van om lastiggevallen en aangevallen te worden voor invloed.”

Markus vervolgde ook door te zeggen dat hij DOGE 10 jaar geleden voor de lol had gemaakt. Hij benadrukte ook dat de scène nu nog dommer is met mensen die hun bags op elkaar proberen te dumpen. De maker van Dogecoin verzocht ook om mensen hem niet lastig te vallen of te benaderen over de munt.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!