Verschillende manieren om iemand zijn locatie te zien

Het overkomt iedereen wel eens, je spreekt af met  een goede vriend of familielid maar die persoon reageert opeens niet meer. Hoe handig zou het zijn moest je die persoon zijn locatie kunnen achterhalen? Nou, via dit artikel geven we een aantal manieren hoe je dat moet doen. Met sommige manieren kun je zelfs gratis een telefoon traceren zonder dat je toestemming hebt gekregen!

Waarom zou je iemand zijn locatie willen achterhalen?

Er zijn ontelbaar veel redenen. Sommige zijn goed van aard, de ander weer slecht, maar hoe dan ook zijn er manieren om het te kunnen doen. Wij focussen ons enkel op die goede redenen. Verder in dit artikel zullen we nog een aantal onzichtbare tracking app aanraden die helpen bij het traceren van telefoons zonder toestemming. Voornaamste redenen om iemands locatie te achterhalen:

  1. Je vermoedt dat je echtgenoot vreemdgaat en wilt weten waar hij/zij komt.
  2. Je bent bezorgd dat je kind spijbelt of met de verkeerde mensen omgaat.
  3. Je denkt dat je ouders of oudere familieleden kunnen verdwalen.
  4. Je wilt een oogje houden op een vriend die een herstellende verslaafde is.

mSpy, je GPS tracker voor elke situatie

Al de bovenvermelde problemen zouden al snel opgelost worden met mSpy op de telefoon. De app traceert iemand zijn locatie zonder toestemming en zonder dat de persoon het doorheeft. Nog beter, met geofencing kunt u verboden gebieden op de kaart instellen. Als uw zoon of dochter een van deze zones betreedt, wordt je gewaarschuwd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kind zich in het juiste gebied bevindt.

Bevind je kind zich toch niet in het juiste gebied? Dan kun je heel gemakkelijk die persoon zijn locatie achterhalen.

Natuurlijk heeft het niet alleen betrekking op je kinderen. Je man, vriend of ouders, niemand zijn locatie is een geheim met mSpy erbij!

Andere traceer methodes om iemands locatie te achterhalen

Buiten de meest voordehand liggende optie, mSpy, zijn er nog tal van andere mogelijkheden:

  • Iemand opsporen via sociale media en mobiele telefoons

Sociale media hebben tegenwoordige ook functies om te achterhalen waar iemand is. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp of Messenger waar je iemands locatie kan achterhalen door je locatie te delen. Nadeel hier is dat je natuurlijk bevriend moet zijn met elkaar en het ook vaak is gebaseerd op vrijwilligheid.

  • Schakel een GSM-volgplan of app in

T-Mobile biedt bijvoorbeeld zijn ‘Family Where’ aan. Dit is een programma dat de locatie van een mobiele telefoon achterhaalt met behulp van de GPS.

  • Taxi apps

Taxidienst Uber heeft een veiligheidsfunctie uitgebracht waarmee je de rit van een passagier kunt volgen. Nadeel is natuurlijk dat de persoon een Uber moet nemen vooraleer je kunt volgen en die persoon de link met je moet delen.

  • Privé onderzoeker

Dit spreekt voor zich, iemand inhuren dat letterlijk de desbetreffende persoon volgt. Uiteraard is hier het nadeel dat het enorm duur is en de kans op een fout groter is.

  • Gebruik een GPS tracker

Dit is ook een zeer effectieve methode. Door een tracker op iemand zijn auto, fiets of kleding te voorzien, kun je volgen waar de persoon gaat. Echter is dit de meest spannende optie en bestaat de kans dat het niet legaal is in je regio.

Hoe kan je dan het makkelijkst iemand zijn locatie zien?

Zoals vermeld zijn er veel verschillende manieren. De ene is al wat gevaarlijker dan de andere en sommige zijn misschien zelfs niet legaal. Onze voorkeur blijft gaan naar mSpy, maar wie weet ben je meer gebaat met een andere optie. In ieder geval heeft dit artikel je al een klein beetje de juiste richting op gestuurd om een manier te vinden om iemands locatie te achterhalen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!