Shiba Inu nieuws: Whale pikt $270 miljoen aan SHIB-tokens op bij Crypto.com, terwijl Metacade’s MCADE-token naar verwachting na exchange listing in april zal stijgen

Na meerdere opwindende nieuwsberichten over Shiba Inu in de afgelopen weken hebben investeerders veel SHIB-coins ingeslagen in afwachting van hogere prijzen. Hier zat ook een whale bij die $270 miljoen SHIB heeft opgepikt! Ondertussen hebben velen reikhalzend uitgekeken naar de naderende crypto exchange listings van Metacade voor hun kans om bij Metacade in te stappen voordat het project ontploft.

In dit artikel leer je over het recente positieve Shiba Inu-nieuws dat het bullish sentiment van SHIB de afgelopen weken heeft versterkt en waarom Metacade binnenkort een van de beste GameFi platformen van 2023 zou kunnen zijn.

Meerdere bullish Shiba Inu (SHIB) ontwikkelingen versterken het vertrouwen van beleggers

Shiba Inu, de leidende Dogecoin-rivaal, heeft de afgelopen weken een aantal opwindende ontwikkelingen gezien. Na lang wachten brachten SHIB-ontwikkelaars eindelijk Shibarium uit, de layer-2-oplossing van het project die belooft transactiesnelheden te verhogen en kosten te verlagen. Dit viel samen met de introductie van een nieuw token dat exclusief beschikbaar is op de gedecentraliseerde crypto exchange van het project, Shiba Swap. Dit token, PAW, maakt deel uit van een op Shiba gebaseerd ecosysteem genaamd PawZone.

Naast deze ontwikkelingen laten gegevens van LunarCrush zien dat recent nieuws over Shiba Inu heeft geleid tot een toename van sociale activiteit, terwijl Whale Alert onlangs deelde dat zes identieke transacties, elk met 4.156.580.418.372 SHIB, werden gemaakt van Crypto.com naar een onbekende wallet. Op het moment van de transactie was deze hoeveelheid SHIB ongeveer $270 miljoen waard en dat wordt gezien als een uitzonderlijk bullish teken.

Over het algemeen heeft Shiba Inu, ondanks de oorsprong van de meme coin, laten zien dat het meer is dan alleen een voorbijgaande bevlieging. De ontwikkelaars van het project blijven het ecosysteem uitbreiden en nieuwe use-cases verkennen. Als gevolg hiervan voorspellen veel experts dat SHIB zal blijven stijgen naarmate er meer bullish nieuws over Shiba Inu naar voren komt.

Shiba Inu (SHIB) prijsvoorspelling

Welke waarde voorspellen deze experts voor SHIB in 2023? SHIB is momenteel $0,000011 waard, maar meer bullish nieuws over Shiba Inu zou de prijs op crypto exchanges kunnen laten stijgen. De Shiba Inu prijsvoorspellingen liggen minimaal op $0,0000236, terwijl meer gedurfde voorspellingen SHIB mogelijk laten stijgen naar $0,0000479 – wat zeker een mogelijkheid is, gezien de bullish ontwikkelingen die hier worden vermeld.

Metacade (MCADE) zou de play-to-earn-ruimte kunnen leiden

Metacade is een gloednieuw play-to-earn (P2E)-platform dat tot doel heeft om een revolutie teweeg te brengen in het blockchain gaming landschap. Ontworpen als een alles-in-één community-hub, brengt Metacade gamers, crypto-enthousiastelingen en ontwikkelaars samen om de bruisende GameFi-ruimte te verkennen. Gebruikers kunnen deelnemen aan speciale subforums, MCADE-tokens verdienen voor het delen van inzichten over de nieuwste games en zelfs de richting van de industrie beïnvloeden via het Metagrants programma.

Het platform heeft tot doel een zelfvoorzienende community te creëren die de beste GameFi-innovatie bevordert en spelers helpt slagen in de P2E-arena. Nadat er onlangs meer dan $16.35m is opgehaald met de presale, kijken investeerders nu uit naar de crypto exchange listings van Metacade, met een op handen zijnde Uniswap crypto exchange listing ergens rond 6 april en verdere gecentraliseerde crypto exchange listings later in de maand.

Maar hoe is Metacade er in de eerste plaats in geslaagd om zoveel investeringen aan te trekken? Er zijn veel redenen, niet in de laatste plaats het Metagrants programma van het platform. Met Metagrants kunnen ontwikkelaars voorstellen voor games indienen waarop MCADE-houders kunnen stemmen. Winnende voorstellen krijgen financiering uit de Metacade schatkist, waarbij titels nauw samen met de community worden ontwikkeld. De laatste games worden vervolgens toegevoegd aan de virtuele arcade van Metacade, zodat iedereen kan inloggen en spelen.

Bovendien hebben aspecten als een beloningsschema voor het delen van reviews en tips, een aanstaande vacaturesite die gebruikers in contact brengt met gaming- en Web3-bedrijven en plannen voor een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) ertoe geleid dat velen denken dat Metacade het potentieel heeft om een van de meest waardegedreven GameFi-platforms op de markt te worden. Het heeft ook Certik-goedkeuring gekregen, wat ervoor zorgt dat het team, het smart contract en de roadmap allemaal voldoen aan de hoge normen die vereist zijn in Web3.

Al met al zorgen Metacade’s community-gedreven aanpak en unieke kenmerken ervoor dat het de concurrentie in de P2E-ruimte ver voor is. Het potentieel om een belangrijke speler te worden in de snelgroeiende GameFi-ruimte kan niet worden onderschat, en het is geen wonder dat velen voorspellen dat MCADE zal verschijnen wanneer het wordt vermeld op reguliere crypto exchanges.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

Metacade is klaar met de presale ter waarde van $0,02 per token, maar er zijn veel voorspellingen dat MCADE tegen het einde van 2023 veel meer waard zal zijn. Gezien de groeiende belangstelling voor GameFi denken sommige analisten dat $0,25 dit jaar gemakkelijk haalbaar is; anderen beschouwen $0,40 als waarschijnlijk als Metacade aan zijn verwachtingen voldoet en de bullmarkt terugkeert.

Nog meer bullish Metacade prijsvoorspellingen verwachten dat gebruikers na de release massaal naar het Metacade platform zullen trekken, waardoor het gebruikersbestand de komende maanden enorm zal groeien. Als zodanig verwachten de meest optimistische experts dat MCADE dit jaar een waarde zal hebben van $0,65 – waardoor investeerders die zijn ingestapt bij een waarde van $0,03 een waarde van maar liefst 3.150% terugkrijgen.

Mis Metacade (MCADE) niet

Hoewel SHIB-investeerders zeker iets hebben om enthousiast over te zijn in de komende weken en maanden naarmate er meer bullish nieuws over Shiba Inu wordt vrijgegeven, is het winstpotentieel van het token niet te vergelijken met dat van Metacade. Metacade is perfect gepositioneerd om de ontluikende GameFi-ruimte te domineren met het aanbod, en het MCADE-token zal in 2023 waarschijnlijk een aanzienlijke groei doormaken.

Zoek niet verder als je geïnteresseerd bent om op de begane grond in te stappen bij een potentiële GameFi-leider. Hoewel je misschien de kans hebt gemist om mee te doen tijdens de presale, is er nog steeds tijd om tokens te pakken terwijl ze ongelooflijk ondergewaardeerd zijn. Houd de Twitter-pagina van Metacade in de gaten om op de hoogte te worden gehouden zodra MCADE live gaat op crypto exchanges!

Je kunt Metacade hier kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!