Onbekende altcoin stijgt 72% na samenwerking met China Telecom

Een vrij onbekende altcoin is gisteren plotseling omhoog geschoten na het sluiten van een enorme samenwerkingsovereenkomst met een Chinese telecommunicatiegigant.

In een nieuwe video-update kondigt het ontwikkelingsteam achter Conflux Network (CFX), waarvan wordt aangenomen dat het de enige regelgevende blockchain in China is, een nieuwe samenwerking aan met China Telecom, een van de grootste draadloze providers in het land.

Conflux is een Web3-enabled layer-1 blockchain die tot doel heeft de kloof tussen westerse en Aziatische markten te overbruggen. De samenwerking heeft tot doel een nieuwe simkaart te ontwikkelen, bekend als BSIM, die kan worden geïntegreerd met blockchain-technologie.

Conflux is een Web3-enabled layer-1 blockchain die tot doel heeft de kloof tussen westerse en Aziatische markten te overbruggen. De samenwerking heeft tot doel een nieuwe simkaart te ontwikkelen, bekend als BSIM, die kan worden geïntegreerd met blockchain-technologie. De aankondiging luidt als volgt:

“China Telecom Research Institute en Conflux hebben het initiatief genomen om SIM-kaartapparatuur te creëren op basis van blockchain-technologie, BSIM Card, die de hypothese mogelijk maakt [dat] mobiele telefoons de sleutel zullen worden tot toegang tot Web3 en de metaverse. BSIM-kaarten hebben een beveiligde ruimte om blockchain-privésleutels op te slaan, zodat onze gegevensactiva veiliger worden opgeslagen en beheerd.

Met de BSIM-kaart kunnen gebruikers gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot Web3-services, zoals betalingsplatforms, metaverses en gedecentraliseerde applicaties (DApps) met behulp van hun mobiele apparaten. De aankondiging gaat verder met:

“In de nabije toekomst zullen we de BSIM-kaart gebruiken om de virtuele en de echte wereld te overbruggen en verschillende activiteiten uit te voeren, zoals betalen, gamen en sociale netwerken.”

Het nieuws over de samenwerking zorgde voor een flinke prijsstijging van CFX. De token steeg in slechts een paar uur tijd van een 24-uurs dieptepunt van $0,055 naar $0,095, een rally van 72,7%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!