De analyse achter sterk herstel en verval van LUNA 2.0: hoe kunnen beleggers ongedeerd ontsnappen?

Begin mei verloor stablecoin TerraUSD (UST) zijn koppeling aan met de Amerikaanse dollar, waardoor zijn zustertoken LUNA naar $0 zakte. Maar op 27 mei lanceerde het project zijn revivalplan, genaamd Terra 2.0 reboot, en werden de nieuwe LUNA-tokens uitgezonden naar investeerders die getroffen zijn door de eerdere crash. De oude tokens werden tevens omgedoopt tot Luna Classic (LUNC) en TerraUSD Classic (USTC).

De heropleving van LUNA

Kort na de crash van de LUNA hebben donateurs van Terra een plan goedgekeurd om de mislukte cryptocurrency-onderneming nieuw leven in te blazen – zonder de controversiële stablecoin die weken geleden de verbluffende ondergang heeft veroorzaakt. Het project kondigde het als volgt aan:

“Met overweldigende steun heeft het Terra-ecosysteem gestemd om voorstel 1623 goed te keuren, waarin wordt opgeroepen tot het ontstaan ​​van een nieuwe blockchain en het behoud van onze gemeenschap.”

Het voorstel zou leiden tot de oprichting van een nieuwe blockchain – een gedeeld grootboek van transacties – en het bijbehorende LUNA-token.

Wat biedt de toekomst voor LUNA

LUNC heeft een marktaanbod van 1 miljard, bijna drie keer zo groot als LUNA vóór de hyperinflatie. Na een piek van ongeveer $20 na de lancering van het Terra 2.0-netwerk, stortte LUNC 67% in en handelde op $6 sinds de airdrops begonnen.

Omdat er geen significante update is in het algoritmische mechanisme van Terra 2.0, en de scherpe duik in de LUNA-prijs ook lijkt te wijzen op een gebrek aan vertrouwen in het wedergeboorteplan van Terra 2.0, durven we te voorspellen dat Luna moeilijk weer tot leven te brengen is en het is niet verstandig om in Luna te investeren.

Hoe crypto-investeerders ongedeerd ontsnappen?

“Er is over het algemeen een enorm verlies aan vertrouwen in het Terra-project geweest”, zegt Vijay Ayyar, hoofd internationaal bij de Luno cryptocurrency-beurs. In feite is er meer vertrouwen in de reguliere valuta tegenover de publieke en de fiscale sector. Ondertussen hebben reguliere valuta’s (BTC, ETH, etc.) sterkere anti-risicomogelijkheden getoond bij het omgaan met onrust op de markt. Veel crypto-beginners zullen echter hoofdpijn hebben van het gecompliceerde mechanisme en de gameplay van sommige platforms. Voor beginners mag de Bexplus cryptocurrency-beurs niet ontbreken. Bexplus’s professionele copy trading en demo trading stelt beginners in staat om met de hoogste snelheid op te groeien met veteranen en hun eigen winst te maken op de cryptomarkt.

Copy Trading: de beste functies van Bexplus, ontworpen voor beginners

Copy trading aangeboden door Bexplus biedt u de mogelijkheid om automatisch posities te kopiëren die zijn geopend en beheerd door ervaren handelaren met een hoge winstgevendheid. Het is een van de gemakkelijkste manieren om de deskundige kennis van een andere handelaar te gebruiken. Wanneer die handelaar een transactie doet, zal uw account diezelfde transactie ook uitvoeren. U hoeft de markttrend, in- en uitstapplaatsen niet te analyseren. Met Copy trading kunt u ook het aandeel van uw copy order aanpassen, take profit en stop loss instellen, of de gekopieerde order op elk moment beëindigen.

Verbeter de handelsprestaties met de demo-account van Bexplus

Als u niet alleen een “schaduw” van tophandelaren wilt en nuttige handelsvaardigheden wilt leren, is Bexplus’s demo-handel met 10 GRATIS BTC een uitstekende functie voor u. Hiermee kunt u de handel in futures met 100x hefboomwerking in realtime simuleren, wat betekent dat u standaard 10 BTC kunt gebruiken om BTC-futures te verhandelen zonder het risico een cent te verliezen. Als alle 10 BTC op zijn, kunt u contact opnemen met de ondersteuning om deze op te laden.

Bexplus – het meest beginnersvriendelijke cryptohandelsplatform

Bexplus is een populaire crypto-futures-beurs, vertrouwd door meer dan twee miljoen handelaren wereldwijd en is geaccrediteerd door de Amerikaanse MSB (Money Services Business). Het biedt 100x leverage futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP en er is geen KYC vereist. Het staat ook bekend om de volgende functies:

  • 100% gratis bonus. Stort 1 BTC om 2 BTC bijgeschreven te krijgen in de portemonnee.
  • 100x hefboomwerking wordt aangeboden om de handelswinsten te maximaliseren.
  • Rentedragende Bitcoin-portemonnee met tot 21% rente op jaarbasis. De rente wordt dagelijks berekend en er is geen lock-in datum. U kunt op elk moment contant geld opnemen.
  • Hoge liquiditeit: extra snelle orderuitvoering zelfs bij grote marktschommelingen, geen spread en met lage latentie.
  • 24/7 een-op-een klantenservice om uw problemen op elk moment op te lossen.
  • Handel altijd en overal op iOS– of Android-apparaten met de Bexplus-app.

De vlag van reguliere valuta’s zal nooit vallen. Het maakt niet uit in termen van anti-risicovermogen of volatiliteit, reguliere valuta’s hebben onvergelijkbare voordelen. Bexplus biedt tools met de hoogste winstmarges zodat elke handelaar zijn eigen maximale winst kan behalen. Klik hier om u nu te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.