minting

Wat is minting?

Minting is eigenlijk een ander woord voor staking. Zodra je coins hebt gekocht, stuur je ze naar je wallet en je krijgt automatisch om de X dagen / weken beloningen.

Het fundamentele verschil is dat je bij de één Proof of Work hebt en dat is mining. Bij het andere heb je Proof of Stake en dat is minting/staken. Beide zijn verschillend maar hebben hetzelfde einddoel, Het doel is namelijk het beveiligen van de blockchain en het distribueren van nieuwe minted tokens op een gedecentraliseerde manier.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN