Deze altcoins

Deze drie altcoins houdt Tyler Swope in de gaten

In een nieuwe video onthulde de bekende crypto-investeerder Tyler Swope zijn 298.000 YouTube-abonnees zijn top altcoins. Hij begon zijn video met aangeven dat zijn favoriet de gedecentraliseerde reservevaluta OlympusDAO (OHM) is. Hij gaf het volgende aan:

“In korte tijd is het een van de meest gediversifieerde, niet-protocol token treasuries in crypto geworden… Kopers van OHM worden gestimuleerd tot HODL en inzetten, aangezien de APY’s [jaarlijkse opbrengstpercentages] voor staking krankzinnig zijn. Momenteel ruim 7.300%!

Olympus is een DeFi-revolutie begonnen, wat blijkt uit het aantal vorken dat is gemaakt op basis van het protocol … OHM is het meest geforkte protocol van het jaar en het aantal forken op basis van zijn code bereikt een niveau dat alleen wordt gezien door drie [andere] projecten: Bitcoin, Ethereum en Uniswap. Dit is pure bevestiging dat OHM iets bijzonders heeft gecreëerd.”

De volgende op de lijst van Swope is REN, een open protocol dat inter-blockchain liquiditeitstoegang biedt voor gedecentraliseerde applicaties (DApps). REN is een op Ethereum gebaseerde token dat een protocol aanstuurt dat crypto-overdrachten tussen verschillende blockchains mogelijk maakt. Hij zei:

“Dit token is gedaald en is naar mijn mening klaar voor een pomp … Ik heb het gevoel dat REN de top 100 crypto’s gaat heroveren en mogelijk zelfs zijn oude plek in de ranglijst van maart, wellicht zelfs verder. Waarom? REN heeft aangekondigd dat Host-to-Host naar hun protocol komt.”

Tyler rondde zijn analyse af met aangeven dat hij kijkt naar Energy Web Chain (EWT), een enterprise-grade blockchain-platform dat is gebouwd om te voldoen aan de logistieke eisen van de energiesector. De native token EWT van het platform biedt netwerkbeveiliging en validatorcompensatie. Tyler belichtte de volgende twee positieve katalysatoren voor EWT:

“Energy Web heeft onlangs hun validator-gedragscode bijgewerkt en daarin hebben ze een sectie over voor de hand liggende huurzoekende. Huurzoekende wordt gedefinieerd als validators die meer dan 10% van hun blokbeloningssaldo liquideren binnen een bepaalde periode van 30 dagen. Huurzoekende zijn er echter niet meer. Degenen die veel hebben gedumpt als de prijs omhoog gaat.

Je moet ook weten dat er tegen het einde van het jaar iets groots aankomt voor Energy Web: staking. Vorige week kondigden ze een boosterperiode aan voor vroege stakers, meer dan 21% APY.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN