Bitcoin Nieuws

Blockchain-protocol THORchain gehackt voor ongeveer $25 miljoen

Het bekende blockchain-protocol THORchain is het slachtoffer geworden van een hack. De hack heeft het project ongeveer 13.000 ETH ($25,1 miljoen) gekost. De hacker heeft een zwak punt in de code van het protocol weten te gebruiken om de fondsen te stelen. De beheerders schreven het volgende in de Telegram-groep:

“Hoewel de schatkist het geld heeft om het gestolen bedrag te dekken, vragen we de aanvaller om contact op te nemen met het team om de teruggave van het geld en een premie te bespreken die evenredig is met de ontdekking.”

Het ging verder door te zeggen dat het geld van de gebruikers “beschikbaar zal zijn wanneer het probleem is verholpen en het netwerk wordt hervat.” Ondertussen stond er: “Het netwerk is stopgezet.”

Binance

THORChain’s Multi Chain Chaos Net (MCCN) – dat de crypto-beurzen in hun oorspronkelijke vorm, zonder enige wrapper of andere tussenpersoon, aanstuurt – werd op 23 april gelanceerd. Het introduceerde de mogelijkheid om direct-chain-swaps uit te voeren terwijl niet-bewaring en echte decentralisatie werd gegarandeerd.

Sindsdien heeft het team een ​​grotendeels voorzichtige aanpak gevolgd, waarbij beperkte liquiditeit aan het systeem kan worden toegevoegd totdat het zich in de testfase bevindt en gebruikmaakt van de geleidelijk toenemende limieten voor de activa die kunnen worden toegevoegd aan het protocol.

RUNE – de native token van de THORChain – is 13,4% gedaald op het nieuws en wordt momenteel verhandeld voor ongeveer $5. Hoewel de hack zeker een tegenvaller is, is het waarschijnlijk ook de oorzaak voor het gebruik van meer veiligheid en voorzichtigheid in het DeFi-protocol.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN