Europese Centrale Bank digitale euro

BREAKING: Binance schort euro-betalingen via SEPA op

Het is bekend geworden dat gebruikers van Binance vanaf vandaag 10:00 geen euro-stortingen meer kunnen doen via SEPA. Het blijft echter wel mogelijk geld te storten met creditcards en betaalpassen.

Regelgevende beperkingen waarmee Binance wordt geconfronteerd, hebben ervoor gezorgd dat de beurs gedwongen wordt om SEPA-betalingen in euro’s tijdelijk stop te zetten. Dit volgens een email die dinsdag aan haar klanten is verzonden.

“Vanwege gebeurtenissen buiten onze controle, schorten we EUR-deposito’s via SEPA-bankoverschrijvingen tijdelijk op vanaf 7 juli 2021 om 08.00 uur UTC.”

Hoewel Binance de reden voor het tijdelijk stopzetten van SEPA-overdrachten niet specificeerde, vloeit de beslissing waarschijnlijk voort uit de regelgevende maatregelen die tegen het bedrijf zijn genomen.

De meest recente beslissing kwam een ​​dag nadat de Britse financiële gigant Barclays aankondigde dat het klantenbetalingen aan Binance niet langer zou faciliteren nadat financiële toezichthouders gebruikers waarschuwden dat de beurs in het Verenigd Koninkrijk opereerde zonder de juiste licenties. In een follow-up met Cointelegraph zei een woordvoerder van Binance het volgende:

“We zijn teleurgesteld dat Barclays eenzijdige actie lijkt te hebben ondernomen op basis van wat een onjuist begrip van de gebeurtenissen lijkt te zijn.”

Geconfronteerd met de toenemende controle van de regelgeving in het Verenigd Koninkrijk, zei Binance vorige maand dat klanten de populaire Faster Payments onramp niet langer kunnen gebruiken om Britse ponden van de beurs op te nemen. De beurs kondigde echter kort daarna aan dat het de service weer aan kon bieden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN