bitcoin koers

Bitcoin koers richting $29.000 zegt “Chart Master” op CNBC

De Bitcoin koers laat voorlopig zien dat we een sterke support rond het $42.000 niveau hebben. Het is cruciaal om dit niveau te behouden, anders is de kans groot dat we een flinke daling krijgen. Carter Worth, ook bekend als Chart Master, is er in ieder geval van overtuigd dat Bitcoin het $42.000 niveau niet zal behouden.

Bitcoin koers op weg naar $29.000

Carter Worth zei tijdens zijn aanwezigheid bij Fast Money van CNBC dat de bodem van BTC nog lang niet bereikt is. Volgens de “Chart Master” zal de Bitcoin koers richting $29.000 dalen. Hij maakte deze voorspelling op basis van de recente Bitcoin koersactie en vergelijkingen met eerdere Bitcoin bodems.

ProBit

Sinds 2011 is de Bitcoin koers tijdens elke grote prijsdaling van 30% of meer gemiddeld met ongeveer 55% gedaald.

“Ik denk dat we in support zitten – het is vechten, maar mijn vermoeden is dat het lager wordt.”

Een Bitcoin koers daling van 55% ten opzichte van de all time high van $65.000 zou betekenen dat Bitcoin net boven de $29.000 zou uitkomen.

Hoogste BTC instroom naar exchanges

De recente uitspraak van Elon Musk over Bitcoin en deze koersvoorspelling van Carter Worth brengen grote zorgen met zich mee bij investeerders. De tijd zal uitwijzen of Bitcoin richting $29.000 zal dalen. De angst lijkt in ieder geval te zijn toegenomen onder investeerders en dat is ook te zien aan de instroom van Bitcoin op exchanges. Analist William Clemente gaf gisteren aan dat 17 mei de hoogste instroom van BTC naar beurzen was sinds maart 2020. Hij zei:

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN