Exchange

De volgende vijf altcoins kunnen binnenkort flink stijgen, aldus Santiment

In een nieuwe blogpost heeft het bekende blockchain-analysebedrijf Santiment aangegeven dat ze het aantal nieuwe adressen in de gaten houden dat voor elke cryptocurrency wordt aangemaakt, vergeleken met het aantal stortingen op beurzen.

Het onderzoeksbureau gaf aan dat wanneer het aantal nieuwe adressen en de hoeveelheid activiteit stijgt, en tegelijkertijd het aantal stortingen op beurzen daalt, dit kan worden geïnterpreteerd als een potentieel bullish signaal:

“Wanneer actieve adressen in de loop van de tijd stijgen voor een cryptocurrency, terwijl actieve deposito’s dalen, is dit een betrouwbare indicatie dat een token een groeiend nut ziet, zonder dat er fondsen naar beurzen gaat voor mogelijke uitverkoop. Met andere woorden, dit is een zeer optimistisch patroon waar onze professionele handelaren vaak naar op zoek zijn.”

Ze wezen eerder al op deze statistiek met betrekking tot Ethereum (ETH), voordat de op één na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie naar nieuwe recordhoogtes sprong.

“Bij het updaten van onze vorige update, is Ethereum nu omhooggeschoten naar WEDEROM een nieuwe all-time high van $2.143. Onze ETH-gegevens bieden een schoolvoorbeeld van waarom:

– Stijgend aantal nieuwe adressen per 24 uur.
– Toenemende adresactiviteit.
– Afnemende stortingen op beurzen.”

Na dezelfde gegevens op Ethereum te hebben gebruikt, onthulde Santiment dat vijf andere altcoins hetzelfde signaal geven, wat mogelijk aangeeft dat ze in de voetsporen van ETH zouden kunnen volgen. Het identificeerde de volgende munten:

  • Decentraland (MANA)
  • Sentivate (SNTVT)
  • Enjin Coin (ENJ)
  • Polygon (MATIC)
  • Skale (SKL)

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN