Bullish

Altcoins kunnen binnenkort enorm gaan stijgen, aldus Lark Davis

In een nieuwe YouTube video vertelde de bekende cryptocurrency-analist Lark Davis zijn 267.000 YouTube-abonnees dat, als de dominantie van Bitcoin (BTC) op de cryptomarkt naar het niveau van 52% daalt, altcoins ongelooflijk hard kunnen gaan stijgen.

“Als de dominantie van Bitcoin zo ver daalt, dan gaat Ethereum naar $3.000 en zullen de meeste large-cap cryptocurrencies 2-5x winst behalen en de meeste mid-cap cryptocurrencies 10-20x winst en alle small-caps 50x tot 100x winst. In principe zullen ze dat allemaal doen. Dit is dus een heel, heel belangrijke indicator om de komende weken in de gaten te houden. Bitcoin-dominantie is een behoorlijk solide marktindicator in termen van sentiment ten opzichte van altcoins.”

De Bitcoin-dominantie-index is de verhouding tussen de marktkapitalisatie van Bitcoin en alle andere cryptocurrencies. Een dalende Bitcoin-dominantie-index suggereert dat altcoins sneller stijgen dan Bitcoin in termen van waarde. Volgens CoinMarketCap is de dominantie van Bitcoin gedaald van ongeveer 70% aan het begin van het jaar gedaald tot ongeveer 55,5% op het moment van schrijven.

Davis beschouwt Ethereum’s aanzienlijke outperformance ten opzichte van Bitcoin ook als een andere indicator dat altcoins zich voorbereiden op een grote rally:

“Ethereum is meestal een belangrijke indicator voor de gezondheid van de hele altcoin-markt. Daarentegen is Bitcoin slechts 16% gestegen sinds 25 maart, wat betekent dat Ethereum op dit moment Bitcoin overtreft met een snelheid van twee tegen één.”

ProBit

De handelaar verwees verder naar een analyse van crypto-analist Altcoin Sherpa die suggereert dat de cryptomarkten een periode van een maand ingaan waarin ETH/BTC en altcoins in het algemeen aanzienlijke winsten zien. Sherpa zei het volgende:

“Oké, ik zeg het. Altseason is hier, we gaan een maandlange (of meer) tijd in waarin ALTS collectief naar de maan pompen.”

Lark Davis reageerde hier als volgt op:

“Het geeft ons een interessante indicatie van hoe we deze cycli kunnen zien gebeuren met altcoins die een grote marktpiek zullen hebben, dan afkoelen, Bitcoin weer omhoog komt, de show steelt, en het weer opnieuw gebeurt, tot aan de marktcycluspiek later dit jaar of ergens in 2022. En trouwens, als we in april een grote pomp krijgen, zal dat niet het einde betekenen van de bullrun. Dat zal niet de blow-off top zijn voor de hele cryptomarkt, dit is gewoon weer een stap op de ladder naar Valhalla.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN