Ethereum Nieuws

Mark Cuban: Ik had ETH eerder moeten kopen

De Ethereum koers is weer goed op weg om de psychologische grens van $2.000 te breken. Momenteel staat de koers op exact $2.000, echter is het nog maar de vraag of de munt deze koers vast weet te houden voor de daily close. Zo zei de bekende analist, genaamd Posty op Twitter, het volgende:

“Dagelijkse afsluiting boven $2k zou de hoogste dagelijkse afsluiting zijn die Ethereum heeft gezien. $2,5k staat op het programma voor later deze maand.”

Door deze goede resultaten van de nummer twee cryptocurrency, tonen steeds meer grote investeerders interesse in de munt. Sommige hebben zelfs spijt dat ze niet eerder ETH hebben gekocht toen de prijs een stuk lager stond, zoals de miljardair Mark Cuban.

Mark Cuban: Ik had eerder moeten kopen

In een recent interview legde de miljardair-investeerder en ondernemer uit waarom hij zowel Bitcoin als Ethereum bezit. Hij gaf tevens aan dat hij spijt heeft dat hij niet eerder besloten had om ETH te kopen:

“Met Ethereum … is het aan het veranderen. Het is in de loop van de tijd aanpasbaar, en je ziet dat naar 2.0 gaan. En weet je, EIP-1559, en al deze Ethereum-verbetervoorstellen. Dat is levensechter, en dus heb ik ook veel Ethereum. Ik wou dat ik het eerder had gekocht, maar ik begon het vier jaar geleden te kopen, simpelweg omdat ik denk dat het dichtst bij een echte valuta komt.”

Waarom heeft Mark Cuban BTC?

Hij ging ook dieper in op waarom hij in het verleden besloten heeft om de nummer één cryptocurrency, BTC, te kopen:

“Je kan … met Bitcoin … overboekingen doen en dat is geweldig … en het is een waardeopslag en dat is geweldig. Het is een beter alternatief voor goud, dat fenomenaal is … Het haalt geld weg van goud, en het gaat door, en daarom bezit ik Bitcoin en heb ik het nooit verkocht.”

Hoeveel BTC en ETH heeft Cuban?

Het is niet precies duidelijk hoeveel BTC en ETH Mark Cuban momenteel heeft. Hij gaf wel aan dat zijn crypto-portfolio voor 90% uit de nummer één en twee cryptocurrencies bestaat. Hij gaf tevens aan dat hij onlangs nog wat Dogecoin (DOGE) voor zijn zoon gekocht had, waarvan hij zei dat het alleen voor de lol en educatieve doeleinden was.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN