Bitcoin koers

Bitcoin bullmarkt is nog maar net begonnen

De Bitcoin (BTC) koers heeft vandaag een sterke stijging laten zien en, na het overtreffen van het psychologische niveau van $50.000, doorbrak het ook het niveau van $51.000 en $52.000. De afgelopen dagen was er sprake van een bearish trend in de prijs van Bitcoin, waarbij de prijs kortstondig naar $43.000 daalde. Bitcoin bulls lijken deze trend vooralsnog te hebben omgedraaid en het is van cruciaal belang dat Bitcoin bulls het psychologische niveau van $50.000 weten vast te houden.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bitcoin bullmarkt is nog maar net begonnen

De bekende statisticus Willy Woo is van mening dat BTC nog meer ruimte heeft om te stijgen en zei dat de Bitcoin bullmarkt nog maar net begonnen is. Woo merkte op dat we aan het begin van dit jaar nieuwe particuliere Bitcoin investeerders hebben gezien en dat het aantal nieuwe investeerders blijft toenemen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De toename van Bitcoin-gebruikers zichtbaar op de blockchain per dag. Retailbeleggers arriveerden in januari. Net als eerdere cycli verwacht ik dat deze piek hoger zal uitkomen dan de voorgaande.Dit geeft je een idee hoe deze bullmarkt net aan het opwarmen is.”

Cryptomarkt kan aanzienlijk stijgen

De cryptocurrency analist en handelaar Pentoshi, met meer dan 75.000 volgers, heeft onlangs een opvallende uitspraak gedaan over de cryptomarkt. In een grafiek die hij deelde liet de analist zien dat de cryptomarkt een aanzienlijke stijging tegemoet kan zien. Pentoshi plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De totale #crypto-marktkapitalisatie zou straks zijn grootste stijging ooit kunnen zien. De volgende stijging zou degene kunnen zijn die ervoor zorgt dat de stijging van het alt-seizoen van 2017 eruitziet als een test.”

Hoe denken jullie er echter over? Geloven jullie ook dat de bullmarkt maar net begonnen is? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN