Dogecoin

Dogecoin (DOGE) stijgt met meer dan 150%

De prijs van Dogecoin (DOGE) is met meer dan 150% gestegen. Het lijkt erop dat WallStreetBets (WSB), de groep redditors die onlangs GameStop (GME) hebben doen laten stijgen, nu Dogecoin laten stijgen. De WallStreetBets Reddit-community heeft zich in het bijzonder gericht op GameStop, waardoor de aandelenkoers in vijf dagen met bijna 900% is gestegen tot ongeveer $485 op woensdag.

De stijging voor Dogecoin begon schijnbaar nadat een populair Twitter-account van een ‘voorzitter’ van WallStreetBet, met meer dan 430.000 volgers, DOGE in een tweet noemde:

“Is Doge ooit tot een dollar waard geweest?”

Vanaf het moment dat het bericht vandaag op Twitter werd gepubliceerd, steeg de Dogecoin koers in een korte tijd van $0,0075 tot $0,0136.

“Dogecoin ging in 36 minuten van $.007 naar 1 cent.”

De Dogecoin koers is sterk op weg naar een nieuw hoogtepunt en velen denken dat de koers een nieuwe all-time high kan bereiken. Volgens de oprichter van Gokhshtein Media en CEO van PAC Coin, David Gokhshtein, kan DOGE zelfs een prijs van $1 dollar bereiken.

“Het zou me niet verbazen als $DOGE $1 bereikte. De wereld is gek geworden. 😂”

De recente koersstijging van DOGE doet denken aan een video over de munt die afgelopen zomer viral ging op social media-app Tik Tok en hierdoor aanzienlijk in prijs steeg. Het is alleen afwachten hoelang de stijging stand houdt. Pas dus op met investeren!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN