Dogecoin (DOGE) stijgt met meer dan 150%

De prijs van Dogecoin (DOGE) is met meer dan 150% gestegen. Het lijkt erop dat WallStreetBets (WSB), de groep redditors die onlangs GameStop (GME) hebben doen laten stijgen, nu Dogecoin laten stijgen. De WallStreetBets Reddit-community heeft zich in het bijzonder gericht op GameStop, waardoor de aandelenkoers in vijf dagen met bijna 900% is gestegen tot ongeveer $485 op woensdag.

De stijging voor Dogecoin begon schijnbaar nadat een populair Twitter-account van een ‘voorzitter’ van WallStreetBet, met meer dan 430.000 volgers, DOGE in een tweet noemde:

“Is Doge ooit tot een dollar waard geweest?”

Vanaf het moment dat het bericht vandaag op Twitter werd gepubliceerd, steeg de Dogecoin koers in een korte tijd van $0,0075 tot $0,0136.

“Dogecoin ging in 36 minuten van $.007 naar 1 cent.”

De Dogecoin koers is sterk op weg naar een nieuw hoogtepunt en velen denken dat de koers een nieuwe all-time high kan bereiken. Volgens de oprichter van Gokhshtein Media en CEO van PAC Coin, David Gokhshtein, kan DOGE zelfs een prijs van $1 dollar bereiken.

“Het zou me niet verbazen als $DOGE $1 bereikte. De wereld is gek geworden. ?”

De recente koersstijging van DOGE doet denken aan een video over de munt die afgelopen zomer viral ging op social media-app Tik Tok en hierdoor aanzienlijk in prijs steeg. Het is alleen afwachten hoelang de stijging stand houdt. Pas dus op met investeren!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!