Rocket

Zes cryptocurrencies die in één week met meer dan 100% zijn gestegen

Zes cryptocurrencies van gedecentraliseerde finance (DeFi)– projecten zijn slechts in één week tijd met meer dan 100% gestegen. Dit toont aan dat de interesse in DeFi groots is en dit is ook terug te zien aan de totale waarde opgesloten in DeFi, dat vandaag een nieuw hoogtepunt van $24,53 miljard bereikte.

88mph is enorm gestegen

Eén van de cryptocurrencies die afgelopen week een aanzienlijke stijging liet zien is 88 mph (MPH), een protocol waarmee gebruikers een vaste rente op hun cryptocurrencies kunnen vastleggen. Het DeFi platform steeg in één week tijd van circa $51 dollar naar $166 dollar.

Rari Governance Token steeg naar $1,60

Een andere cryptocurrency die in een erg snel tempo steeg, is Rari Governance Token (RGT). Dit is de native token van Rari Capital, een DeFi-protocol met als doel om gebruikers het beste rendement te bieden op basis van hun risicobereidheid. Gebruikers van het platform hebben de mogelijkheid om hun bezit in drie pools te storten waarmee ze winsten kunnen genereren op basis van verschillende protocollen en strategieën. Het DeFi platform steeg in één week tijd van circa $0,62 naar $1,60.

Perpetual Protocol wist ook te profiteren

De volgende munt die sterk is gestegen is Perpetual Protocol (PERP). Het gedecentraliseerde handelsplatform voor perpetual contracts, vergelijkbaar met een futures-contract, maar zonder vervaldatum, biedt gebruikers de mogelijk om long- of short-weddenschappen te plaatsen. Dit kunnen ze doen met een hefboomwerking van maximaal 20x op activa zoals Bitcoin, Ethereum en goud. PERP steeg van $1,93 naar $4,86.

Curve DAO Token met meer dan 100% gestegen

Curve DAO Token (CRV) is ook een munt die binnen een week met meer dan 100% steeg. CRV is het governance-token achter Curve Finance, een gedecentraliseerde beurs (DEX) waar je als gebruiker stablecoins kunt kopen, verkopen of bewaren.

CREAM naar $186

De gedecentraliseerde applicatie Cream Finance (CREAM), welke gelanceerd werd op 3 augustus 2020, maakte onlangs ook een gigantische stijging van $68 dollar naar $186 dollar. CREAM is een multifunctioneel DeFi-protocol dat is gebouwd op de Ethereum blockchain. Gebruikers kunnen tokens lenen, uitlenen, ruilen en staken om beloningen te verdienen.

Badger DAO ook meer met dan 100% gestegen

De laatste cryptocurrency die in één week met meer dan 100% is gestegen is Badger DAO (BADGER). Dit is een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) met het doel om producten en infrastructuur te bouwen die nodig zijn om het gebruik van Bitcoin als onderpand op alle DeFi-platforms te versnellen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN