Coinbase Omisego

Coinbase Pro gaat Uniswap (UNI) vermelden

De Amerikaanse crypto-beurs Coinbase heeft eerder aangegeven dat het binnenkort de native cryptocurrency van de gedecentraliseerde beurs Uniswap (UNI) zou gaan vermelden op Coinbase Pro. Door deze aankondiging is de cryptocurrency flink gestegen en wist een winst van 22% te realiseren op het moment van schrijven.

Op dit moment worden alleen inkomende overboekingen geaccepteerd op Coinbase Pro. De handel zal naar verwachting later op de dag beginnen nadat het aan de “liquiditeitsvoorwaarden” voldoet, om te voorkomen dat een eenzijdige markt of grote UNI-houders de markt manipuleren.

UNI zal verhandelbaar zijn ten opzichte van de Amerikaanse dollar in alle rechtsgebieden van Coinbase, met uitzondering van New York. Het is echter nog niet duidelijk of UNI ook beschikbaar zal worden gesteld op zijn retailgeoriënteerde platform.

De vermelding op de beurs kwam niet geheel uit het niets, aangezien de Amerikaanse beurs een investeerder is in Universal Navigation Inc, het moederbedrijf en de ontwikkelaar van Uniswap. Hierdoor bezit Coinbase een hoop UNI-tokens en is een vermelding een logische zet. De beurs zei hier het volgende over:

“Coinbase is van plan zijn investering in UNI in de nabije toekomst voort te zetten en handhaaft intern beleid dat betrekking heeft op de timing van de toegestane beschikking over zijn digitale activa, inclusief UNI-tokens.”

De aankondiging kwam uren nadat Uniswap zijn tokens had uitgezonden naar iedereen die zijn platform vóór 1 september had gebruikt. Dit omvatte liquiditeitsverschaffers, losse handelaren en zelfs degenen die probeerden transacties uit te voeren op het netwerk, maar dit niet deden vanwege hoge gaskosten. Een minimum van 400 UNI werd hoe dan ook uitgezonden.

Volgens gegevens van CoinGecko was de 400 UNI-airdrop momenteel meer dan $1.200 waard op het moment van schrijven, een paar honderd dollar meer dan wat Amerikaanse burgers eerder dit jaar als onderdeel van hun stimuleringspakket ontvingen.

Volgens de aankondiging zal de token worden gebruikt om on-chain governance-beslissingen te nemen. Een governance-token dat gebruikers een rol geeft bij het uitvoeren van het protocol, kan een stap zijn om te voorkomen dat een hoop gebruikers gaan overstappen naar de concurrent SushiSwap.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN