Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers is klaar voor $15.000, aldus analist

Volgens Vinny Lingham, de chief executive van crypto-startup Civic, is de kans groot dat de Bitcoin koers binnenkort zal gaan stijgen tot $15.000. Hij maakte deze opmerking met betrekking tot hoe $10.000 “een sterke steun vertegenwoordigt”:

“Het lijkt mij dat Bitcoin klaar is voor een nieuwe stap, met een overschrijding van meer dan $15k, maar dan een retrace en zware consolidatie rond de $14k voor tenminste een paar weken. Ik betwijfel of deze prijs van minder dan $12.000 veel langer standhoudt en $10.000 is op dit moment een sterke ondersteuning.”

Toen hij de doeltreffendheid van zijn telefoontjes besprak, merkte Lingham tegen een commentator op dat hij terecht een voorafgaande prijsactie heeft opgeroepen. Hij voegde eraan toe dat hij persoonlijk denkt dat Bitcoin op macroschaal bullish wordt als het $12.000 omzet in ondersteuning:

“Ik ben geen permabear of een permabull – ik noemde de bubbel en ik noemde de bearmarkt. De bearmarkt is bijna voorbij, als / wanneer we breken en $12k behouden. Dus ja, ik word bullish.”

Dit sentiment komt overeen met een aantal technische handelaren binnen de ruimte. Een historisch nauwkeurige analist bijvoorbeeld, die de V-vormige omkering van BTC in maart voorspelde, zegt dat een rally naar $17.000 op handen is. Dat is natuurlijk geen $15.000, maar er is een groeiend gevoel dat de Bitcoin koers hoger zal gaan stijgen.

Analyse CryptoCoinTalk

De mannen van CryptoCoinTalk hebben weer een mooie Bitcoin koers analyse voor jullie gemaakt. Hieronder bespreken ze de hogere timeframes.

Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Maandgrafiek Bitcoin koers

Vandaag de laatste dag van de maand. Als we de monthly chart er bij pakken zien we dat we vorige maand heel mooi de previous monthly high (overtuigend) hebben gebroken. Deze maand hebben we de previous high getest als support en lijkt het support te bieden. De candle is nog niet gesloten en er kan veel gebeuren in een dag, maar mocht de candle zo sluiten dan kunnen we m.i. voorzichtig naar boven kijken en ons opmaken voor een test van het volgende monthly level.

Bron: TradingView

Weekgrafiek Bitcoin koers

Als we dan kijken naar de weekly TF zien we iets soortgelijks. We hebben een bullish pinbar geclose op weekly support (een voorgaande high). We zien dat de prijs onder dit weekly level mooi is opgekocht en dat de bulls kracht hebben laten zien om verder naar boven door te stoten.

Bron: TradingView

Daggrafiek Bitcoin koers

Het is nu belangrijk dat we in de komende daily candles Het $11800 ish level overtuigend breken. Dit level heeft meerdere malen als resistance gediend.

Bron: TradingView

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN