Bitcoin koers

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers klaar voor zijwaartse actie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers laat momenteel wat neerwaartse prijsactie zien en dat is bij alts ook goed zichtbaar. De markt kleurt licht rood en dat betekent dat er mooie kansen in de markt ontstaan. Om te kijken in hoeverre het nu al interessant is om nieuwe posities in te ladderen gaan we kijken naar de mogelijke scenario’s voor de Bitcoin koers.

Weekgrafiek

We hebben een mooie wekelijkse candle close gezien en lijken nu een kopie te gaan vormen van de vorige lange consolidatieperiode. Op de weekgrafiek hebben we eindelijk de weerstand gebroken, die op de $11.500-$11.800 lag. Dit was een belangrijke weerstandszone. We hebben er een wekelijkse candleclose boven gezien en dat is een erg bullish signaal. Op dit moment lijken we een pullback te gaan maken. De pullback kan op zijn diepste punt richting de $10.380 gaan.

Bitcoin koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Daggrafiek

Als we op de daggrafiek gaan kijken en beide prijsgebieden naast elkaar leggen zien we dat de prijsactie enorm veel op elkaar lijkt. We zien eerst een high en een low vormen (groen). Daarna vormen we een range na het maken van een hogere high en een diepere low. Met uiteindelijk een rising wedge die naar beneden uitbreekt en een beweging maakt richting de 618 en 705 fibonacci  levels.

Bitcoin koers daggrafiek
Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Als we vervolgens naar de 4-uur-grafiek kijken zien we dat we op dit moment terecht komen bij die 618 en 705 fib levels, wat belangrijke support is en waar we eventueel dus die range in kunnen gaan.

Het is belangrijk dat we boven de $11.090 blijven. Als we die breken met een 4 uur close of dagelijkse close is de kans groot dat we een move gaan zien richting de range low op $10.513. Mocht dat gebeuren gaan we veel bloed bij alts zien

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de kans is dus aanwezig dat we vanaf hier in een ranging markt komen. Dit zou zeer positief zijn voor altcoins. Mochten we de aangegeven belangrijke support verliezen gaan we veel bloed bij alts zien, dus houd daar rekening mee!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN