Bitcoin koers gaat $100.000 behalen vóór eind 2022, aldus analist

De crypto-analist die vorig jaar de daling van Bitcoin (BTC) nauwkeurig voorspelde, heeft zijn visie voor de Bitcoin koers bijgewerkt naar $100.000, aangezien de koningsmunt de top van een long-term driehoek nadert. Dit volgens een tweet van crypto-handelaar Dave the Wave.

Bitcoin is klaar voor een grote beweging

Handelaar Dave the Wave vertelt zijn 33.000 Twitter-volgers dat Bitcoin klaar is voor een grote beweging, aangezien de beste cryptocurrency tekenen van compressie vertoont. Hij zei het volgende:

“Momentum en volatiliteit zijn vlak binnen het zakelijke uiteinde van de driehoek. Een beeld van afnemende rendementen / prijsontdekking, als die er ooit zijn geweest, en op basis van wat de prijs eigenlijk doet, niet wat het zou ‘moeten’ doen. Mooi vormgeven voor de volgende stap.”

Op basis van Dave’s grafiek verliest Bitcoin stoom, zoals te zien is in de inzakkende logaritmische voortschrijdend gemiddelde convergentie en divergentie (LMACD). De indicator is ontworpen om veranderingen in de trend en kracht & momentum van een actief te onthullen.

Bovendien lijkt de volatiliteit van de koningsmunt klaar om zijn dieptepunten te bereiken nu de Bollinger bands width (BBW) -indicator een waarde van 0,50 benadert. De lage BBW-waarde suggereert dat het handelsbereik van BTC het smalste punt in vier jaar tijd bereikt heeft.

Eerst corrigeren, dan de weg omhoog vervolgen

Het verkrappende handelsbereik en het stervende momentum van Bitcoin suggereren dat er een gewelddadige beweging aan de horizon staat wanneer de dominante cryptocurrency het einde van een meerjarige driehoek nadert. Dave zegt dat zodra de volatiliteit terugkeert, hij verwacht dat Bitcoin een aanzienlijke correctie zal doormaken.

$100.000 vóór het einde van 2022

Zodra de correctie voorbij is, voorspelt Dave dat Bitcoin uiteindelijk uit de langetermijndriehoek breekt. Hij zegt dat de Bitcoin koers volgend jaar zijn hoogste punt van $20.000 zal herveroveren, voordat hij een manische fase in gang zet die de koers boven $100.000 uit gaat stuwen. Dit alles verwacht de analist vóór het einde van 2022.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!