Ethereum koers analyse

BeneluxCrypto: Binance Coin (BNB) koers analyse

Allereerst willen we Daan van Benelux Crypto bedanken voor deze analyse. We willen jullie dan ook vragen om hem te supporten en zijn Telegram-kanaal te volgen. Dit kan je doen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Vandaag hebben we de enige echte Binance Coin op het oog. Omdat wij gespecialiseerd zijn in short en mid-term analyses zullen wij voornamelijk met de 4hr en de daily werken. We zullen de analyse afsluiten met onze verwachting voor de short/mid-term. Dit zijn natuurlijk géén buy of sell signals.

Daggrafiek BNB koers

Binance Coin koers
Bron: TradingView

Op de daily zien we dat we de afgelopen maand onder een key-support zijn gevallen. Dit is de fib. 0.236 gebied. Ook zien we dat we een aantal pogingen hebben gewaagd om er weer bovenuit te breken maar helaas zonder succes. De RSI beweegt neutraal op dit moment en er zijn ook geen divergences te spotten op de daily.

Wat betreft de Mac-D: we zijn bezig met een bearish cross te maken en zullen dit hoogstwaarschijnlijk de aankomende dagen voortzetten. Wanneer we de EMA’s ( 50/100/200) plotten, constateren we dat we dat we onder alle 3 de lijnen bewegen maar we wel de EMA 50 naderen, deze zal hoogstwaarschijnlijk als resistance dienen. Het enige wat er positief uitziet betreft de indicatoren zijn de Bollinger Bands; we bevinden ons nu op de onderste band en zouden hierdoor een kleine bounce kunnen krijgen.

4-uur-grafiek BNB koers

Binance Coin koers
Bron: TradingView

Wanneer we inzoomen naar de 4-uur-grafiek is het eerste wat we constateren een diagonale resistance die vanaf mid-april loopt. Begin juni hebben we deze even proberen te doorbreken maar een paar candles later zijn we er weer onder gevallen.

Op de RSI bewegen we in de neutrale zone en hebben we een pattern gevormd waar we uit proberen te breken. Op de Mac-D hebben we recentelijk een bullish cross gemaakt en bevinden we ons in de bullish zone, al zijn het op dit moment niet hele sterke “candles” op de histogram.

Wat verder opvalt op de 4-uur-grafiek is dat we ons ook hier op de onderste band bevinden en de banden wel strakker beginnen te knijpen, wat normaal gesproken een voorteken is van volatiliteit.

Verwachting short/ mid- term

Wanneer we beide charts en analyses naast elkaar leggen is ons voorspelling als volgt:

Scenario 1.

We breken uit de diagonale resistance waar we nu tegen aan pushen op de 4u en testen weer de 0.236 fibonacci resistance. Als we hier daadwerkelijk uit breken (een daily close boven de 18500 satoshi maken) verwachten we verdere beweging omhoog. Mochten we er niet boven uitkomen, verwachten we een retrace naar de eerdere support: de 16750 satoshi gebied (fib 0). Dit zou dan op de daily een mooie completion van een double-bottom pattern kunnen zijn.

Scenario 2.

We vormen direct de double-bottom en gaan door naar de eerdere support op het 16750 gebied (fib 0) en bouncen vervolgens om zo de eerstevolgende resistance van de fib 0.236 te doorbreken.

Wil je meer van dit soort analyses en voorspelling? Check dan ons Telegram kanaal op: https://t.me/beneluxcrypto of klik op de logo hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN