Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers: gaan we de psychologische grens van $10.000 breken?

De Bitcoin (BTC) koers heeft de grens van $9.000 weer gepasseerd en de stieren lijken de smaak zo te zien weer te pakken te hebben. Drie dagen geleden stond de prijs nog op $8.700 en op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op ongeveer $9.500. Zoals het eruit ziet is de kans groot dat de koningsmunt weer een poging zal doen om de psychologische grens van $10.000 te breken of dit echt gaat gebeuren lees je hieronder.

Bitcoin koers analyse door CryptoMichaël

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël denkt dat we serieus een kans maken om verder door te stijgen. In een tweet gaf hij aan dat hij niet snap waarom verschillende analisten zich focussen op een Bitcoin prijs van $7.000. Volgens hem ziet de Bitcoin koers er goed uit en als we blijven stijgen dan acht hij de kans groot dat we een break boven de recente highs kunnen krijgen.

Ik begrijp al die calls niet van $7.000. We moeten een aantal serieuze niveaus verliezen voordat we daar aankomen. Momenteel rangen we en hebben we nog een HL gemaakt. Als we naar boven blijven stijgen, verwacht ik meer een break boven de recente highs dan naar beneden.

Volg CryptoMichaël nu op Twitter door hier te klikken!

Bitcoin koers analyse door CryptoCoinTalk

We gingen ook in gesprek met cryptocurrency analist Thijs van CryptoCoinTalk en hij deelde zijn visie op de Bitcoin koers met ons. Hij zei het volgende:

“We hebben op Bitcoin een falling wedge break out gezien met een mooie push omhoog. Op dit moment lopen stuk op en resistance zone en de 618/705 fib zone. Het is belangrijk voor BTC om dit level te breken voor een verdere stijging. Maar mochten we een daling gaan zien zou ik het liefste de $9.290 als support zien dienen om vervolgens de stijging door te zetten.”

Bron: TradingView

Volgens Thijs is de tweede scenario dat we een fake-out hebben gemaakt. Dit zou betekenen dat we de support niet hebben kunnen houden en dalen richting de $8.800 area. Bovendien is dit een mooie short set-up en hiermee claimen de bears de overhand te hebben.

Bron: TradingView

CryptoCoinTalk is nu ook te zien op YouTube, bekijk de nieuwste video hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN