Ripple koers: wat kunnen we verwachten?

Ripple (XRP) heeft het de afgelopen maanden zwaar te verduren gehad. De cijfers van het kwartaal 1 XRP-marktenrapport waren om te huilen en daarnaast hadden verschillende analisten zich erg negatief geuit over de Ripple koers. Een analist beweerde zelfs dat XRP nooit meer boven de $1.00 dollar zal uitkomen.

Echter is er nu dan toch eindelijk weer een sprankje hoop dat de Ripple koers zal stijgen?

Als het aan cryptocurrency analist MagicPoopCannon ligt, dan ziet de Ripple koers er behoorlijk interessant uit en bevindt de altcoin zich momenteel in een falling wedge (uitgebeeld in het blauw). Hij geeft aan dat een falling wedge een bullish teken is, die vrijwel altijd zorgt voor een stijging in de koers. Magic gaf zelfs aan dat als XRP naar boven uitbreekt, zelfs $0,77 mogelijk is.

“XRP kan een bodem hebben bereikt – In afwachting van opwaartse doorbraak van falling wedge – #XRPUSD.”

Echter merkte een andere analist op dat de huidige Ripple koers verder kan dalen en het huidige patroon een ‘bull trap’ (een valse positieve uitbraak van de koers) is. In een tweet zei de handelaar het volgende, terwijl hij naar de onderstaande grafiek wees:

“XRP ziet er goed uit voor een bearish retest van HTF-weerstand imo. Dit kan natuurlijk afwijken en terugvallen in het bereik, maar de R/R om hier ‘long’ te gaan is behoorlijk.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!