Ripple

Nieuwe rechtszaak aangespannen tegen Ripple

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin Manipulation Abtatement LLC heeft bij de Amerikaanse federale districtsrechtbank een rechtszaak aangespannen tegen cryptocurrency-gigant Ripple. De rechtszaak beweert dat Ripple investeerders zijn misleid met de verkoop van XRP. Dit volgens gerechtelijke documenten die op 1 mei werden ingediend.

Ripple en zijn CEO Brad Garlinghouse worden er namelijk van beschuldigd, meer dan een miljard dollar opgehaald te hebben door de verkoop en marketing van XRP als een niet-geregistreerde effect. Volgens de rechtszaak zou XRP gecreëerd zijn met als enig doel de oprichters en een paar andere mensen rijk te maken.

Stephen Palley, een partner van het advocatenkantoor Anderson Kill, tweette het volgende:

Weer een rechtszaak tegen Ripple en Mr. Garlinghouse die beweren dat XRP een niet-geregistreerde effect is. Dit is weer uit het niets ontstaan en dient niet als echt doel, behalve om een paar mensen echt rijk te maken.”

Interessant is dat Bitcoin Manipulation Abatement in november 2019 ook de aanklager was achter de rechtszaak tegen crypto derivatenbeurs FTX, ter waarde van $150 miljoen. Echter werd deze rechtszaak een maand later ingetrokken.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ripple (XRP), maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN