Bitcoin koers

Binance neemt de markt van Bitcoin-opties over?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin-optie markt is één van de belangrijkste markten in de crypto-wereld echter is er, sinds de ineenstorting in maart, een grote afname te zien in het handelsvolume.

Deribit en OKEx waren de enige twee exchanges die een relevant handelsvolume wisten te behalen. Volgens door Skew verstrekte gegevens rapporteerde Deribit een volume van $26 miljoen, terwijl OKEx een volume had van $5,4 miljoen.

Bron: Skew.

Het is echter opvallend dat een nieuwkomer, in de vorm van Binance, de afgelopen twee dagen een groot volume gerealiseerd heeft. Dit komt mede omdat de beurs onlangs Bitcoin-opties is gaan aanbieden via de nieuwe mobiele applicatie van de beurs. Volgens gegevens van Binance heeft de beurs Deribit en OKEx al verslagen qua volume.

Bron: Binance

Volgens de gegevens rapporteerde Binance op 13 april een dagelijks volume van $87,29 miljoen, terwijl Deribit $36 miljoen noteerde. Het volume van OKEx bleef beperkt tot minder dan $5 miljoen.

In tegenstelling tot de optiemarkt rapporteerde de BTC-futuresmarkt een gemiddeld volume van $1,5 miljard, een waarde die veel hoger is dan de optiemarkt. Dit kan te wijten zijn aan het ontbreken van Optie-schrijvers/verkopers, waardoor een illiquide markt ontstaat die leidt tot grotere bied-vraag-spreads. Met introductie van Binance op de optiemarkt zou er een stijging van de liquiditeit kunnen komen en zou het verhandelde volume een exponentiële groei kunnen gaan doormaken.

Wil je traden in opties, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN