Shenzhen Stock Exchange

Shenzhen Stock Exchange voegt 50 blockchain bedrijven toe aan indextracker

De Shenzhen Stock Exchange (SZSE) heeft een nieuwe index uitgebracht die de prestaties van 50 blockchain bedrijven in de sector volgt. Dit meldde Financemagnates op 25 december.

De ‘Blockchain 50-index’ is samengesteld om de prestaties weer te geven van bedrijven die betrokken zijn bij de blockchain industrie op de Shenzhen aandelenmarkt. Het doel is om investeerders meer op index gebaseerde instrumenten te bieden, aldus de beurs.

De index volgt de prestaties van grote ondernemingen waaronder Ping An Bank, S.F. Holding, Visual China Group en Midea Group. De top 50-bedrijven zullen gevolgd worden in termen van gemiddelde dagelijkse marktkapitalisatie over de afgelopen zes maanden.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN