McAfee CryptoBenelux

John McAfee te gast bij CryptoBenelux

Niemand minder dan John McAfee en zijn vrouw Janice McAfee waren te gast op ons YouTube kanaal!

In dit interview behandelen we onder andere de McAfeeDex.com en de regulaties omtrent cryptocurrencies. Daarnaast geeft John McAfee uitleg over zijn $1 miljoen Bitcoin (BTC) voorspelling en een eventuele starter pack voor 2020 en meer!

Dit interview is in het Engels en nog zonder Nederlandstalige ondertiteling. Het filmpje met Nederlandse ondertiteling volgt binnenkort.

De video is in samenwerking met MyCryptoSpirit. Vergeet niet deel te nemen aan de $600 give-away! Meer info over deze give-away vind je op de MyCryptoSpirit social media kanalen: Telegram en Twitter.

Support links CryptoBenelux:
Bitcoinmeester
Binance Jersey
Binance
Bitonic
Coinbase
Facebook
Telegram
Twitter

Disclaimer: wij publiceren nieuwsartikelen, reviews en video’s over bepaalde projecten en diensten om informatie te delen met geïnteresseerden. Wij geven geen financieel advies en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel verlies aan de hand van trades.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN