Bitcoin koers

Bitcoin koers update door G-Cryptotargets (10-10)

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Wat kunnen we de komende uren/dagen verwachten van de Bitcoin (BTC) koers? Zijn we bullish of bearish? Lees hieronder onze analyse!

Daggrafiek

Als we de daggrafiek bekijken zien we een duidelijke ABC correctie naar beneden toe, echter heeft de C-wave nog niet het gewenste TB fib level behaalt. De opwaartse beweging die we gisteren gemaakt hebben is enkel een correctie, maar hier kom ik hieronder nog op terug.

  • Support zone: $7.450-$7.550
  • Resistance zone: $8.840-$8.939 / $9.103-$9.345

1 uur grafiek (gedetailleerd)

1u grafiek (vereenvoudigd)

Op de 1uur grafiek is duidelijk te zien dat Bitcoin zich in een ABC correctie naar boven terug begeeft. Het eindstation van deze ABC correctie ligt in de zone van het 1,276 TB fib level (+/- $8.820 – $8.850). De laatste wave (wave C) van de ABC correctie gebeurt in 5 stappen. Mogelijk hebben we vandaag wave 4 afgerond en zal snel de laatste wave ingezet worden.

De bullish zone begint vanaf het 1,618 TB fib level (+/- $9.140). Komen we in deze zone terecht dan kunnen we pas spreken over een bullish uitbraak en kunnen we hogere targets gaan bekijken (eventueel in een volgende analyse).

Naar mijn idee is deze opwaartse beweging GEEN bullish beweging, maar enkel een correctie naar boven om de 4e wave af te maken (deze kan je duidelijk zien op de daggrafiek).

Kortom, verwacht ik nog een laatste opwaartse beweging richting $8.700-$8.840, om daarna hard te dalen richting de $7.500 zone. Net onder deze zone begeeft zich tevens het openstaande CME Futures Gap. Vooralsnog neem ik als target niet het Gap, maar $7.550-$7.600.

Conclusie

  • Shortterm: Consolidation en een opwaartse beweging richting de $8.800
  • Midterm: Bearish, een laatste 5e wave naar beneden richting de $7.500
  • Longterm: Bullish, nieuwe ATH

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

G-Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN