You have not selected any currencies to display

IBM en Tata treden toe tot het raad van bestuur van Hedera Hashgraph

Hedera Hashgraph heeft aangekondigd dat IBM en Tata Communications zijn toegetreden tot de raad van bestuur. Dit volgens een artikel dat op maandag 12 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Decentralisatie van Hedera

Mance Harmon, de CEO van Hedera Hashgraph, zei dat de toevoeging van IBM en Tata Communications de governance van het platform verder decentraliseert. Hij zei:

“Ons bestuursmodel, dat een robuust systeem van checks and balances omvat, zorgt ervoor dat de macht niet kan worden geconsolideerd, terwijl het tegelijkertijd een stabiel en schaalbaar platform biedt waarop ontwikkelaars kunnen bouwen.”

Tot 39 multinationale entiteiten zullen de raad van bestuur van Hedera vormen. Elk lid kan maximaal twee opeenvolgende termijnen van drie jaar in het bestuur zitten, en zij zijn verantwoordelijk voor het elimineren van de risico’s op forks en het waarborgen van de integriteit van de code.

De bestuursraad zal de sleutel zijn tot het succes van Hedera, zegt Leemon Baird, mede-oprichter en hoofdwetenschapper van het bedrijf.

Hij zei het volgende:

“De leden van de raad van bestuur zijn de eigenlijke eigenaren van het bedrijf. Ze zijn niet alleen adviseurs. Ze zijn Hedera.”

IBM en Tata Communications

IBM’s vice-president van blockchain-technologieën, Jerry Cuomo, gaf aan dat hij van mening is dat het platform de inzet van Hyperledger Fabric in bedrijfsomgevingen zou kunnen verbeteren en vereenvoudigen.

Ankur Jindal, wereldwijd hoofd van venturing en innovatie van bedrijven en Tata Communications, sprak zijn enthousiasme uit over het vooruitzicht om zich bij andere toekomstgerichte bedrijven aan te sluiten, om zo het potentieel van gedistribueerde grootboektechnologie (DLT) te leveren aan de bredere economie. Hij voegde toe:

“Innovaties zoals DLT, AI en IoT veranderen de manier waarop organisaties en mensen met elkaar en met de wereld omgaan. Deze opkomende technologieën kunnen worden benut om onze inspanningen te versterken om de operationele efficiëntie te verbeteren en de digitale transformatie van onze klanten wereldwijd mogelijk te maken.”

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!