Nederlandse analist voorspelt grote stijging voor deze altcoin

Een Nederlandse analist gelooft dat een op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin op het punt staat een enorme uitbraak te maken.

Crypto-handelaar Michaël van de Poppe vertelt zijn 727.900 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde oraclenetwerk Chainlink (LINK) er bullish uitziet op de wekelijkse tijdschaal, terwijl het zich consolideert boven het belangrijke ondersteuningsniveau van $9,54. Hij benadrukt ook belangrijke weerstandsniveaus op de wekelijkse grafiek, waaronder $12,20, $16,05 en $18,55:

“Chainlink blijft consolideren boven de cruciale weerstand en verandert dat in ondersteuning. Ik denk dat alles tussen $9-$11 interessant is om in te stappen. Ik heb het een paar keer genoemd, maar het blijft een kans van je leven.”

Technische analyse Chainlink
Technische analyse Chainlink. Bron: Michaël van de Poppe/X

Chainlink wordt verhandeld voor $11,10 op het moment van schrijven, een stijging van 4% in de afgelopen 24 uur.

Vervolgens zegt hij dat Bitcoin (BTC) bullish is op de 12-uurs grafiek nadat het is gestegen vanaf het niveau van $60.000.

“Ik heb dit de afgelopen dagen uitgelegd, ik denk dat Bitcoin op zoek is naar zijn maandelijkse dieptepunt in de eerste week van oktober. [Vrijdag] is werkloosheidsdag en ik denk dat dat veel zal betekenen. Vasthouden aan cruciale steun en hier omkeren naar boven wijst op kracht.”

Technische analyse Bitcoin
Technische analyse Bitcoin. Bron: Michaël van de Poppe/X

Bitcoin wordt verhandeld voor $62.117 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 2% in de afgelopen 24 uur.

SEI op weg naar herstel na correctie naar $0,39

Tot slot zegt hij dat het native asset van de layer-one blockchain Sei (SEI) mogelijk in een opwaartse trend zit na een stijging vanaf een belangrijk ondersteuningsniveau van $0,39:

“SEI ziet er goed uit. Significante correctie, maar waarschijnlijk in een opwaartse trend na deze beweging, aangezien het op ondersteuning zit. Als dit niet standhoudt, verwacht ik een correctie naar $0,31. Keren we hier terug naar boven, dan denk ik dat het het pad van SUI zal volgen.”

Technische analyse Sei
Technische analyse Sei. Bron: Michaël van de Poppe/X

SEI wordt verhandeld voor $0,41 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur.