Bybit Powered by SATOS waarschuwt voor WhatsApp-oplichting

Bybit Powered by SATOS waarschuwt nadrukkelijk tegen oplichters die zich voordoen als het bedrijf op WhatsApp. Er zijn recente rapporten opgedoken van personen die gebruikers toevoegen aan WhatsApp-groepen, waarbij ze ten onrechte beweren Bybit Powered by SATOS te vertegenwoordigen. Deze oplichters proberen gebruikers te misleiden om persoonlijke en financiële informatie te verstrekken.

Bybit Powered by SATOS benadrukt dat het niet met gebruikers communiceert via WhatsApp voor officiële aankondigingen, promoties of klantenservice. Elke WhatsApp-groep of -bericht dat beweert afkomstig te zijn van Bybit Powered by SATOS is frauduleus.

Om zich te beschermen tegen deze oplichting, adviseert het bedrijf gebruikers om de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen:

Gebruikers mogen niet communiceren met verdachte WhatsApp-groepen die beweren Bybit Powered by SATOS te zijn. Vertrouw alleen officiële communicatiekanalen:

Als gebruikers verdachte berichten of groepen tegenkomen:

  • Reageer niet en deel geen persoonlijke of financiële informatie.
  • Meld het bericht onmiddellijk aan de officiële klantenservice van Bybit Powered by SATOS.
  • Blokkeer en verlaat elke WhatsApp-groep of contact die beweert Bybit Powered by SATOS te zijn zonder verificatie.

Bybit Powered by SATOS blijft toegewijd aan de veiligheid en beveiliging van gebruikers. Bybit dringt er bij haar community op aan waakzaam te zijn en verdachte activiteiten te melden.

Over Bybit Powered by SATOS

In juni 2023 vormde Bybit een strategische alliantie met SATOS, een van de oudste cryptodienstverleners die sinds 2013 actief is in Nederland en België. Deze samenwerking is een bewijs van onze toewijding om de beste services aan onze gebruikers te leveren in overeenstemming met de wettelijke richtlijnen en om de levering van hoogwaardige services aan onze gebruikers te garanderen.