Analist voorspelt opwaartse trend voor Bitcoin en twee altcoins

De bekende crypto-analist Rekt Capital, die door veel cryptobeleggers nauwlettend wordt gevolgd, suggereert dat de Bitcoin koers op korte termijn het $62.884-niveau zou kunnen doorbreken, wat mogelijk een opwaartse beweging van 5% kan inluiden. Hierdoor zou de koningsmunt kunnen stijgen naar de bovenkant van zijn dalende kanaal, wat een prijs van ongeveer $67.000 zou betekenen, volgens de analist.

Bovendien merkt hij op dat de Bitcoin Dominance (BTC.D) een patroon lijkt te volgen dat vergelijkbaar is met dat van 2019. Na een korte daling verwacht Rekt Capital dat de BTC-dominantie weer zal stijgen, waarbij het niveau van 57,68% wordt bevestigd als een nieuwe ondersteuning.

Deze twee altcoins zien er ook bullish uit

Daarnaast richt de analyse van Rekt Capital zich op de altcoin-markt, waarbij hij twee interessante altcoins identificeert die binnenkort mogelijk kunnen stijgen. Hij begint met de bekende Layer-1-altcoin Avalanche (AVAX).

In zijn analyse wijst hij op een potentiële opwaartse trend voor AVAX. Volgens de analist heeft de altcoin mogelijk een sterke bodem gevormd rond het sleutelniveau van $21,57, wat zou kunnen wijzen op het einde van de neerwaartse trend. Rekt Capital verklaarde dat AVAX na deze succesvolle hertest een stijging van 29% heeft doorgemaakt, wat de vorming van een nieuwe macro-opwaartse trend zou kunnen bevestigen.

Ten slotte richt Rekt Capital zich op Fetch.AI (FET), een populaire AI-altcoin. De analist verwacht dat FET klaar is voor een stijging van 10% naar $1,77, nadat het een langdurige neerwaartse trend heeft doorbroken. Hij merkt op dat FET klaar lijkt te zijn om weerstand op eerdere hoogtepunten opnieuw te testen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!