Crypto-analist legt uit waarom Cardano (ADA) en XRP mogelijk niet bij de grootste stijgers horen in de volgende bullmarkt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bull run en altcoin seizoen staan ​​voor de deur. De markt is kalm, met altcoins op hun laagste punt, klaar voor een potentiële stijging op elk moment. Spanning vult de lucht terwijl investeerders reikhalzend uitkijken naar de altcoins die klaar zijn voor aanzienlijke winsten. Velen vragen zich af welke munten zullen schitteren in deze komende golf. Een crypto-analist suggereert echter dat Cardano (ADA) en XRP deze keer misschien niet tot de beste presteerders behoren. Dit perspectief voegt een onverwachte wending toe en wekt nieuwsgierigheid op over de factoren die deze voorspellingen zouden kunnen beïnvloeden. Welke altcoins zijn voorbestemd om te stijgen en waarom zouden deze populaire altcoins tekort kunnen schieten? Dit artikel biedt inzichten in de intrigerende dynamiek die de volgende bullmarkt zou kunnen vormen.

ADA bulls maken zich klaar voor de volgende grote stijging

Cardano (ADA) vertoont tekenen van een potentiële rally ondanks recente uitdagingen. De prijs beweegt tussen $0,31 en $0,35. Bulls lijken klaar om het hoger te duwen met sterke ondersteuning rond $0,28 en weerstand op iets meer dan $0,36. Als de bulls hier doorheen kunnen breken, is het volgende doel meer dan $0,40. Dat zou een winst van meer dan 10% betekenen. De lage RSI duidt op oververkochte omstandigheden, wat een mogelijke prijsstijging aangeeft. Met prijzen die de afgelopen week met bijna 6% zijn gestegen, groeit het optimisme. Altcoin-enthousiastelingen zien Cardano misschien wel de volgende bull run leiden.

XRP nadert bullish uitbraak: Op zoek naar nieuwe hoogten

XRP danst momenteel tussen $0,5 en $0,58. Het vindt het moeilijk om boven het tiendaagse gemiddelde te blijven, net onder $0,60. De bulls bereiden zich mogelijk voor op een aanval met een sterke support net onder de $0,50. Als ze voorbij de $0,61 breken, zien we XRP mogelijk mikken op bijna $0,70. Dat zou een indrukwekkende potentiële stijging van meer dan 20% betekenen. Hoewel het de afgelopen maand een gemengde boel was, met een groei van een paar procent, lijken de bulls klaar om de controle van de bears te veroveren en die hogere weerstandsniveaus na te jagen.

DOGEN: De eerste memetoken voor alfamannetjes die het beste eisen

Laat je innerlijke alfa los met DOGEN, de memetoken die is gemaakt voor degenen die een mooi leven willen leiden. DOGEN is de alfahond die nooit een kans mist om groot te winnen. Dit is de token voor winnaars die genoegen nemen met niets minder. Denk aan luxe auto’s, stapels geld en mooie vrouwen — dat is de Alpha DOGEN-levensstijl!

💎HODL Like a Boss, Conquer the Market💎

Klaar om te leven als een Alpha DOGEN en te genieten van de fijnere dingen in het leven? Het staat op de catwalk en maakt zich op voor een stijging van 700% tegen het einde van de voorverkoop — en dat is nog maar het begin. Met DOGEN kijk je naar potentiële duizendvoudige rendementen, aangezien memetokens de heetste trend van dit altcoinseizoen leiden.

Hoe eerder je instapt, hoe meer je wint! Het is een deal waar anderen jaloers op zullen zijn en jij staat bovenaan de lijst.

⚡️WIF, Popcat of Ponke-stijging gemist?⚡️

DOGEN is het nieuwe hondje op het Solana memetokens-terrein naast BONK, WIF en Popcat, bekend om hun verbazingwekkende groei van 1000%. Momenteel ondergewaardeerd, staat DOGEN op het punt om dit cryptoverhaal naar een hoger niveau te tillen en mogelijk records te breken in deze bull run.

🎉Community-gedreven met echte waarde🎉

DOGEN is niet zomaar een kortstondige hype; het is een groeiende beweging. Het team achter DOGEN is lasergericht op het bouwen van een bloeiende community van alfa-leiders die weigeren genoegen te nemen met minder en klaar zijn om de markt te domineren. Deze token biedt echte waarde, van opwindende campagnes tot exclusieve voordelen voor early adopters. DOGEN is een kans om deel uit te maken van iets dat blijft.

Houd DOGEN vast en laat anderen jaloers op je zijn! Sluit je vandaag nog aan bij het Dogen-leger en verover de cryptowereld!🚀

Conclusie

Gezien de huidige marktdynamiek staan ​​ADA en XRP voor uitdagingen bij het behalen van topgroei tijdens de aanhoudende bull run. Meme Token for Alpha Males: DOGEN, dat zich richt op degenen die luxe en succes nastreven, concurreert om de aandacht. Verwacht wordt dat DOGEN met 700% zal groeien tegen het einde van de pre-sale, en DOGEN belooft enorme rendementen op te leveren dit altcoinseizoen. De strategie van DOGEN richt zich op het cultiveren van een community van ambitieuze leiders, verenigd door het doel van marktdominantie. DOGEN biedt tastbare voordelen, waaronder exclusieve campagnes en extraatjes voor vroege supporters, en komt naar voren als een aantrekkelijke en vooruitstrevende optie in het cryptomarktlandschap.

Site: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!