Van de Poppe ziet Near Protocol in de komende maanden stijgen

Een populaire crypto-analist heeft voorspeld dat een concurrent van Ethereum (ETH) klaar is voor een grote uitbraak. Crypto-handelaar Michaël van de Poppe vertelde namelijk aan zijn 725.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat NEAR Protocol (NEAR) binnen zes maanden met 275% kan stijgen.

Volgens Van de Poppe zijn de markten klaar voor een ommekeer. NEAR heeft een cruciale steunzone opnieuw getest en lijkt deze vast te houden. Hij denkt dat zolang de prijs tussen $2,75 en $3,40 blijft, NEAR de komende drie tot zes maanden richting $15 kan stijgen.

Michaël van de Poppe / X

Op het moment van schrijven wordt NEAR verhandeld voor $4, wat een daling van 1,3% is in de afgelopen 24 uur.

Van de Poppe kijkt ook naar Bitcoin (BTC) en voorspelt dat de prijs binnenkort weer de grens van $60.000 kan bereiken. Bitcoin heeft zijn eerdere bearish scenario ongeldig gemaakt door door de $56.000 te breken. De analist verwacht een korte hertest rond $55.000-$55.500 voordat de koers doorstijgt naar $60.000-$61.000 in de komende week. Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor $57.390.

Michaël van de Poppe / X

Daarnaast suggereert Van de Poppe dat de correctie in de crypto-markt mogelijk voorbij is, wat kan leiden tot rally’s voor veel altcoins ten opzichte van Bitcoin. Hij merkt op dat de Bitcoin-paren van veel altcoins beginnen te stijgen, ondersteund door technische signalen. Dit wijst volgens hem op een positieve periode voor altcoins en Bitcoin, en hij feliciteert beleggers die de moeilijke periode hebben overleefd.

Toch waarschuwt hij dat het ETH/BTC-paar mogelijk eerst verder kan dalen voordat er een ommekeer komt. Hij verwacht dat ETH naar beneden zal gaan richting 0,04 BTC voordat er een kans op herstel is. ETH/BTC wordt momenteel verhandeld voor 0,04081 BTC, een daling van meer dan 1% in de afgelopen 24 uur.

Michaël van de Poppe / X

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!