Populaire crypto expert: Zet crypto crash voort of gaan bekende crypto’s herstellen in comeback?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de crypto markt zich nog altijd temidden van een crypto crash bevindt wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van cryptocurrencies. Zet de crypto crash voort of gaan bekende crypto herstellen?

De crypto markt heeft het nog altijd moeilijk nu het al bijna 30% is gedaald sinds maart van 2024. Een groot gedeelte van dit verlies komt voort uit de recente crypto crash die het grootste gedeelte van de top tien van de crypto markt al meer dan 10% heeft doen dalen over de afgelopen maand.

Bitcoin daalde over de afgelopen maand al 8,7% terwijl Ethereum een verlies moest accepteren van meer dan 11,8%. De grootste verliezer uit de top 10 van de crypto markt is echter Toncoin. Toncoin daalde over de afgelopen maand al meer dan 23%.

Bitcoin en Ethereum koers grafiek (1 maand) – bron: CoinMarketCap

Ondanks deze verliezen zijn er echter nog altijd crypto analisten die meerdere signalen zien voor een rebound van de crypto markt.

Crypto expert optimistisch over toekomst van de crypto markt

Als het aan de bekende crypto expert Lark Davis ligt moeten crypto investeerders niet al te pessimistisch zijn over de recente prestaties van de crypto markt.

Davis geeft aan hoe de on-chain activiteit op de crypto markt nog altijd hoog is en dat er nog altijd significante ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van adoptie, regulatie en infrastructuur.

Davis geeft vooral aan dat gebruikers geduld moeten hebben. Hierbij gebruikt hij het voorbeeld van investeerders die in 2021 Bitcoin kochten en nu, ondanks de recente prestaties van Bitcoin, nog altijd dik in de plus staan. 

Nu de fundamenten van de meeste cryptocurrencies alleen maar aan het verstevigen zijn, is het volgens hem slechts een kwestie van tijd voordat de crypto markt zijn weg omhoog weer in kan zetten.

Helemaal als er externe factoren zijn die positief uit gaan pakken voor de crypto markt. Twee van deze factoren die in de nabije toekomst een significante impact kunnen hebben op de crypto markt zijn de presidentsverkiezingen van de VS en een mogelijke rentetarief verlaging. 

Presidentsverkiezingen VS

Zo kunnen de presidentsverkiezingen van november een significante impact gaan hebben op de crypto markt. Nu Trump onder de meeste crypto investeerders nog altijd wordt gezien als een voorstander voor crypto, terwijl Harris wordt gezien als iemand die de crypto markt omlaag kan brengen, gaat de uitkomst van deze verkiezingen een grote rol spelen in de toekomst van de crypto markt.

Mocht Trump president worden en zijn uitspraken nakomen dan gaat er een grote shift plaatsvinden in de manier waarop overheidsinstanties zoals de SEC te werk gaan. Daarnaast zal de Amerikaanse overheid vervolgens ook Bitcoin kopen voor hun reserve.

Mogelijke rentetarief verlaging

Ook de acties van de Federal Reserve kunnen een positieve impact gaan hebben op de crypto markt. Nu de economische cijfers van de Amerikaanse markt positiever lijken te zijn, lijkt er binnenkort een rentetarief verlaging plaats te kunnen gaan vinden.

Een rentetariefverlaging gaat normaliter samen met een stijging van cryptocurrencies aangezien risicovollere investeringen in dit geval aantrekkelijker worden. Ook dit kan dus meehelpen aan een aanzienlijke stijging van de crypto markt.

Populaire crypto om te overwegen

Zoals Davis echter aangeeft zal er nog altijd geduld moeten zijn als investeerder in de crypto markt. Er zijn echter veel meme coin investeerders die niet al te geduldig zijn, maar in plaats daarvan juist op zoek gaan naar grote winsten op korte termijn.

Ondanks dat dit soort investeringen vaak gepaard gaan met grote risico’s kunnen ze wel erg interessant zijn in een periode waar de crypto markt het juist moeilijk heeft. Dit soort investeerders investeren vaak in presale projecten, aangezien er hier tokens te koop zijn tegen aantrekkelijke kortingen.

Hieronder beschrijven we om die reden ook een drietal van de meest belovende presale tokens. Alledrie deze presale tokens kunnen hun investeerders zomaar aanzienlijke winsten opleveren.

Crypto All-Stars (STARS) – Crypto project introduceert unieke MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuw crypto project dat al snel de nodige aandacht wist te verzamelen door de introductie van zijn unieke MemeVault ecosysteem. Dit project brengt alle grote meme coins namelijk samen onder een dak en maakt het vervolgens mogelijk voor gebruikers om deze meme coins te staken.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem dat het dus mogelijk maakt voor gebruikers om meme coins zoals DOGE, PEPE en SHIB te staken. Gebruikers die deze meme coins staken binnen het ecosysteem van Crypto All-Stars zullen vervolgens beloond worden met de native STARS token. Mocht je in aanmerking willen komen voor extra hoge staking beloningen dan kan je ook de STARS token staken binnen de MemeVault.

Het concept van Crypto All-Stars is redelijk uniek te noemen aangezien niet alle meme coins op dit moment stakebaar waren. Ook was er tot voor de introductie van Crypto All-Stars nog geen enkel crypto project in geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen op een plek. Het is dan ook geen verrassing dat de presale van dit project al snel voorbij een belangrijke mijlpaal wist te stijgen.

De presale van Crypto All-Stars bereikte onlangs de belangrijke mijlpaal van $1 miljoen. Hier hield het echter niet bij op, want inmiddels heeft de presale al bijna meer dan $1,2 miljoen op weten te halen. Hiermee sprint dit project door zijn presale fases heen en blijft de native STARS token dus ook maar stijgen in prijs. STARS tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB, FLOKI, SHIB, PEPE, DOGE en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Pepe Unchained (PEPU) – Uniek Pepe alternatief gaat viraal door introductie van eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor de populaire Pepe coin (PEPE). Pepe coin is nog altijd de overtuigende nummer 3 van de meme coin markt, maar doordat het vastzit aan de Ethereum blockchain heeft het steeds vaker te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Met Pepe Unchained is er nu een alternatief op de markt gebracht dat los is gebroken van al deze gebreken.

Pepe Unchained is de losgebroken versie van Pepe die dus niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. In plaats daarvan heeft het zijn eigen Layer 2 blockchain geïntroduceerd die samengaat met hoge snelheden tegen lage kosten. Het eindresultaat is een blockchain die uitermate geschikt is voor nieuwe meme coins en andere cryptocurrencies die genoeg hebben van de steeds trager en duurder wordende Layer 1 blockchains.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Naast dat Pepe Unchained een Layer 2 blockchain aanbiedt is het ook in staat geweest om een staking systeem op de markt te brengen dat al meteen een groot succes werd. Binnen dit staking systeem zijn er inmiddels al bijna 1 miljard PEPU tokens vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is een belangrijke indicator dat men vertrouwen heeft in de toekomst van dit project. Er is echter nog altijd een APY te verdienen van boven de 160% bij dit project.

De presale van Pepe Unchained bleek ook al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $12,5 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Nu de presale zo succesvol is sprint het ook door zijn verschillende presale fases heen en blijft de PEPU token ook maar stijgen in prijs. Om die reden doen geïnteresseerde kopers er goed aan om vandaag nog te profiteren van de lage prijs van PEPU tokens.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – Crypto game wint bekendheid door connectie met de Olympische Spelen

Iedereen kent de Olympische en Paralympische Spelen wel, misschien wel het grootste evenement ter wereld. Deze Spelen werden afgelopen zondag officieel geëindigd, maar de verhalen en successen zullen nog lang niet vergeten zijn. Een crypto project dat door zijn connectie met deze Spelen ook nog lang niet vergeten gaat zijn is The Meme Games.

The Meme Games is een nieuwe crypto game die nauw verbonden is aan de Spelen van 2024 in Parijs. Deze crypto game wist de hype en passie van de Spelen namelijk te combineren met de hilariteit van een meme coin. Binnen deze crypto game nemen meme karakters het namelijk tegen elkaar op in de strijd om gouden medailles.

Gebruikers kunnen vervolgens wedden op welk meme karakter een gouden medaille gaat winnen. Hebben ze het juist, dan zullen ze een mooie bonus ontvangen. Om mee te doen, moet eerst de MGMES token gekocht worden. Zodra deze token is gekocht mag er een keuze gemaakt worden uit 5 meme karakters: PEPE, DOGE, SHIB, TURBO en BRETT. Mocht het juiste karakter gekozen worden dan is er een 25% bonus op de initiële aankoop te winnen.

Nu de Spelen officieel afgerond zijn gaat ook de presale van The Meme Games binnenkort afgerond worden. Dit betekent dat er nu nog maar enkele uren zijn te gaan voordat de MGMES token gelist wordt op exchanges en de prijs van $0,00945 per token mogelijk hard gaat stijgen. MGMES tokens zijn op dit moment te koop middels ETH, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!