Bybit Powered by SATOS lanceert handelscompetitie met exclusieve beloningen voor Nederlandse handelaren

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

AMSTERDAM, NEDERLAND, 5 september 2024Bybit (powered by SATOS) is verheugd om nieuwe prijzenpotten van in totaal 30.000 USDT aan te kondigen, met exclusieve Margin Trading-beloningen voor gebruikers in Nederland. Vanaf nu tot 11 september kunnen handelaren zich aanmelden voor een kans om hun potentiële rendementen te maximaliseren, door gebruik te maken van Bybit’s toonaangevende tools en aanbiedingen.

Deelnemers die de kans grijpen om hun handelsvolumes te vergroten, worden uitgenodigd om meerdere voordelen te ontgrendelen en de kracht van Margin Trading te ontdekken. Handelen kan deelnemers de mogelijkheid bieden om zich te kwalificeren voor een of meer van de volgende lonende tracks:

  • Voordeel 1: Deelnemers kunnen handelen om een ​​prijzenpot van 10.000 USDT te ontgrendelen

    Deelnemers met een handelsvolume van 5.000 USDT of meer worden gerangschikt op basis van hun PnL(%). Hoe meer gebruikers deelnemen, hoe groter de kans om een ​​prijzenpot van 10.000 USDT te ontgrendelen.
  • Voordeel 2: Deelnemers kunnen handelen om een ​​deel te nemen aan een prijzenpot van 20.000 USDT

    Deelnemers met een handelsvolume van ten minste 10.000 USDT worden gerangschikt op basis van hun handelsvolume. Als deelnemers ervoor kiezen om meer te handelen, kunnen ze een hogere totale prijzenpot ontgrendelen en strijden om de hoofdprijs: 20.000 USDT.
  • Perk 3: Deelnemers kunnen Margin Trading proberen om een ​​prijzenpot van 1.000 USDT te delen

    De eerste 200 gebruikers met een handelsvolume van ten minste 500 USDT die Margin Trading gebruiken tijdens de competitieperiode, ontvangen 5 USDT op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Margin Trading stelt handelaren in staat om hun handelsdoelen mogelijk te maximaliseren, waardoor ze de kans krijgen om een ​​grotere positie in te nemen door hun activa te benutten. De functie op het intuïtieve platform van Bybit is beginnersvriendelijk: bezoek Marktoverzicht en selecteer paren gemarkeerd met “10x” om direct kans te maken om te beginnen met margin trading. Registratie is momenteel geopend voor in aanmerking komende gebruikers uit Nederland:

  • Registratieperiode: van nu tot 11 sep. 2024, 23:59 UTC
  • Wedstrijdperiode: van nu tot 18 sep. 2024, 23:59 UTC

Bybit Powered by SATOS werd in maart 2024 gelanceerd door Bybit, ’s werelds op één na grootste cryptocurrency exchange, in samenwerking met SATOS om het lokale crypto-ecosysteem in Nederland te verrijken. Op 22 augustus vierde de Bybit-community de feestelijke opening van het kantoor in Amsterdam.

Deelnemers worden uitgenodigd om meer te weten te komen over de wedstrijd en zich te registreren: Bybit.nl Handelscompetitie – Prijzenpot van 30k USDT.

Over Bybit Powered by SATOS

In juni 2023 vormde Bybit een strategische alliantie met SATOS, een van de oudste cryptodienstverleners die sinds 2013 actief is in Nederland en België. Deze samenwerking is een bewijs van onze toewijding om de beste diensten aan onze gebruikers te leveren in overeenstemming met de wettelijke richtlijnen en om de levering van hoogwaardige diensten aan onze gebruikers te garanderen.

Over Bybit

Bybit is ’s werelds op één na grootste cryptocurrency-beurs qua handelsvolume en bedient meer dan 40 miljoen gebruikers. Bybit is opgericht in 2018 en biedt een professioneel platform waar cryptobeleggers en -handelaren een supersnelle matching engine, 24/7 klantenservice en meertalige community-ondersteuning kunnen vinden. Bybit is een trotse partner van de regerende constructeurs- en coureurskampioenen van Formule 1: het Oracle Red Bull Racing-team.

Voor meer informatie over Bybit, bezoek dan Bybit Pers
Voor persvragen kunt u contact opnemen met: media@bybit.com
Voor meer informatie, bezoek: https://www.bybit.com
Voor updates, volg: Bybit’s communities en sociale media

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!