Een overwinning van Kamala Harris zou een doodvonnis zijn voor de Amerikaanse crypto-industrie, aldus Cardano-oprichter

De welbekende oprichter van het bekende blockchain-project Cardano (ADA), Charles Hoskinson, heeft in een recent bericht op X (voorheen Twitter) aangegeven dat een overwinning van Kamala Harris in november slecht nieuws zou zijn voor de Verenigde Staten.

Hoskinson zei dat hij vreest dat als de Democratische kandidaat Kamala Harris de presidentsverkiezingen wint, dit een doodvonnis zou kunnen zijn voor de crypto-industrie in de VS. Hij is echter van mening dat een overwinning van Trump goed zou zijn voor de industrie. Hij beschreef het als volgt:

“Het is duidelijk dat als Trump wint, [Robert F.] Kennedy [Jr] deel zal uitmaken van zijn regering… en de Verenigde Staten pro-crypto zullen zijn. Ik hoop echt dat we die dag meemaken. Het alternatief is een somber en dystopisch Amerika met door de staat gesponsorde censuur, megabedrijven die het hele Amerikaanse beleid bepalen, de dood van de Amerikaanse crypto-industrie en eindeloze oorlogen.”

Maar de oprichter van Cardano merkt op dat zelfs Trump niet alle problemen van het land kan oplossen. Hij ging verder met:

“Ik blijf geloven dat de Amerikaanse regering niet kan worden hersteld door een presidentsverkiezing, en dat onze enige weg vooruit een constitutionele conventie is. Maar ik geloof ook dat een eenheidsregering van Kennedy met Trump en anderen die gelijkgestemd zijn, de verschrikkingen die ons te wachten staan, kan vertragen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!