Zowel Harris als Trump zullen met crypto-reguleringen komen, aldus O’Leary

Volgens Shark Tank-investeerder Kevin O’Leary maakt het voor de cryptomarkt niet zoveel uit wie de winnaar gaat worden tussen Harris en Trump, aangezien ze beiden met een reguleringskader gaan komen.

In een recent interview met Decrypt gaf O’Leary aan dat het “een tweeledige partij” zal worden, toen hij sprak over de wetgevende druk van de wetgevers. Hij ging verder met:

“We gaan een cryptobeleid voeren, ongeacht wie het Witte Huis binnengaat.”

Voormalig president Donald Trump heeft tijdens zijn campagne zich nadrukkelijk geconcentreerd op crypto-investeerders en profileerde zich als een zogenaamde ‘crypto-president’, waarbij hij gedurfde beloften deed aan crypto-supporters. Aan de andere kant moet Kamala Harris haar visie op de opkomende industrie nog uiteenzetten.

Terwijl de Canadese investeerder graag wil weten welk cryptobeleid Harris in petto heeft, denkt hij dat de stilte tot nu toe Harris nieuwe kansen biedt. Hoewel sommige voorstanders van crypto niet tevreden zijn met de aanpak van de huidige regering, zei hij dat Harris een nieuwe toon zou kunnen zetten. Hij beschreef het als volgt:

“Ze heeft helemaal geen trackrecord, wat in sommige opzichten waarschijnlijk een voordeel voor haar is. Ze heeft een schone lei. Ze kan beleid gaan brengen zoals zij dat wil.”

Eerder deze week beloofde Chuck Schumer (D-NY), leider van de meerderheid in de Senaat, tegen het einde van het jaar de crypto-regulering goed te keuren. Sprekend op een virtuele bijeenkomst, georganiseerd door Crypto4Harris, betoogde hij dat wetgevers niet hun “kop in het zand kunnen blijven steken”. We zijn dan ook heel benieuwd of er binnenkort meer nieuws naar buiten komt over hoe Harris crypto wil gaan reguleren. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!