Slimme investeerders kopen deze altcoin, aldus Arthur Cheong

Volgens de bekende crypto-investeerder Arthur Cheong kopen ‘smart money’-entiteiten de laatste tijd één gevestigde altcoin die zich concentreert op de gedecentraliseerde finance (DeFi) -ruimte.

Cheong vertelt zijn 172.200 volgers op het sociale mediaplatform X dat portemonnees van miljonairs de native munt van het leenplatform Aave (AAVE) opslokken, te midden van een scherpe daling van het aanbod van tokens op cryptobeurzen. Hij beschrijft het als volgt:

“Het totale aanbod van AAVE op beurzen is de afgelopen 30 dagen met ~$18,4 miljoen afgenomen. Ik zie ook een behoorlijk deel van de accumulatie van lage 7 vijgen onder sommige smart money-portefeuilles.”

Cheong zegt dat hij “de sterren al op een rij ziet staan ​​voor de volgende fase van DeFi-groei”, waarbij hij verwijst naar de recente controversiële aankondiging van BitGo om zijn Wrapped Bitcoin (WBTC)-activiteiten over te zetten naar een bewaarsysteem met meerdere jurisdicties.

Volgens de investeerder lokt de beslissing van BitGo nu meer spelers uit om de DeFi-sector te betreden. Coinbase heeft sindsdien zijn eigen mogelijke versie van Wrapped Bitcoin geplaagd, genaamd “cbBTC”. Hij zegt het volgende:

“De ongedwongen strategische fout van BitGo en Wrapped BTC (BTC) hebben feitelijk meer grote spelers ertoe aangezet om met hernieuwde kracht in deze branche te komen.

Ik denk dat we de komende 6 tot 12 maanden minstens 20 miljard dollar aan TVL (totale waarde vergrendeld) zullen zien afkomstig zijn van verschillende vormen van het verpakte BTC-naar-DeFi-ecosysteem, waarvan cbBTC van Coinbase en tBTC van Thresold Network de bekendste zijn.

Coinbase, de grootste crypto-bewaarder ter wereld, heeft een enorm distributiekanaal om BTC naar DeFi te brengen. Ik zou dit niet shorten.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!