Shytoshi Kusama: SHIB overtreft Dogecoin in kracht en innovatie

Shiba Inu-hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama heeft de SHIB-community aangespoord door te benadrukken dat SHIB sterker staat dan de originele meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE).

Reactie van Kusama op SHIB vs DOGE

Kusama reageerde op een tweet van @MyDogeCEO, de oprichter van de populaire MyDoge-wallet. Deze deelde een korte video van een videogame waarin Shiba Inu-karakters buigen voor een krachtiger Shiba Inu-personage.

“In Dogecoin komt gaming eraan,” luidde de tweet. Kusama reageerde daarop door te verwijzen naar het Shiba Eternity-spel en schreef: “Lacht in Shiba Eternity.” Tot nu toe zijn er geen details vrijgegeven over wat “gaming op Dogecoin” precies inhoudt of uit welk spel de video komt.

Kusama heeft in eerdere interviews vaker aangegeven dat hij ervan overtuigd is dat SHIB Dogecoin uiteindelijk zal overstijgen.

Nieuwe Web3-versie van Shiba Eternity op komst

Lucie, het hoofd marketing van Shiba Inu, kondigde onlangs aan dat het Shiba Eternity-spel binnenkort zal overgaan van Web2 naar Web3. Spelers krijgen daarbij de kans om een “welkomstpakket vol in-game beloningen” te ontvangen.

Lucie gaf details over de beloningen voor spelers die na de upgrade blijven spelen, waaronder verschillende tokens en bonussen. Ze benadrukte echter dat Web2-accounts geen recht hebben op deze extra’s.

Kusama reageert positief op nieuws over Vitalik Buterin

Shytoshi Kusama gaf eerder deze week een positieve reactie op het nieuws dat Ethereum-medeoprichter Vitalik Buterin een nieuwe relatie heeft. Foto’s van Vitalik en zijn nieuwe vriendin circuleren al een tijdje in de crypto-gemeenschap op X.

De Ethereum-community ziet dit als een positief teken, vooral omdat Ethereum vorig jaar een flinke dip kende na Vitaliks breuk met zijn vorige vriendin in april.

Kusama noemde de foto van het paar “optimistisch en schattig.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!