SHIB-gemeenschap maakt zich druk na recente Binance-verkopen

Terwijl de cryptomarkt probeert te herstellen van de recente marktbrede crash, heeft de grootste cryptocurrency-beurs Binance haar proof of reserve-rapport vrijgegeven. Het rapport toont een daling van 0,27% in Shiba Inu-bezit. Dit lijkt misschien een kleine daling, maar dit heeft tot zorgen geleid onder investeerders en liefhebbers van memecoins.

Een merkbare daling van de SHIB-reserves

Volgens de gegevens die in juni werden opgehaald, had Binance 62,96 biljoen Shiba Inu (SHIB)-tokens in haar reserve. Nu is dit gedaald tot 62,79 biljoen tokens. Hoewel een daling van 0,27% klein lijkt, maakt deze deel uit van een grotere trend. In juni bezat Binance ongeveer 64,8 biljoen SHIB-tokens. In twee maanden tijd daalden de SHIB-reserves dus met 3%. Deze daling is aanzienlijk en kan niet worden genegeerd.

Er zijn ook rapporten gedeeld voor andere crypto’s. Hoewel het bezit van Shiba Inu daalde, groeiden de Bitcoin-reserves van Binance vorige maand met 1,29%, wat nu op 613.471 BTC staat. DE beurs haar Ethereum-bezit daalde daarentegen met 0,21%. Deze wijzigingen komen uit de maandelijkse proof of reserve-rapporten van Binance, waar het in november 2022 mee begonnen is.

SHIB/USDT-handelsvolume

Volgens CoinMarketCap is het SHIB/USDT-handelspaar het 25e meest verhandelde paar op Binance. Het heeft een dagelijks handelsvolume van $85 miljoen. Dit toont de populariteit van SHIB aan. De daling van de SHIB-posities bij Binance zou een weerspiegeling kunnen zijn van bredere marktveranderingen, maar de cryptomarkt staat bekend om zijn ups en downs. Deze veranderingen zijn belangrijke indicatoren voor beleggers, omdat het ons eraan herinnert dat zelfs populaire tokens zoals SHIB niet aan marktbewegingen kunnen ontsnappen.

De proof of reserve-rapporten van Binance laten zien dat Binance zich inzet voor transparantie en vertrouwen. Door deze rapporten te publiceren, laat Binance gebruikers hun activa op het platform verifiëren, waardoor vertrouwen in de activiteiten wordt opgebouwd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!