Crypto analist voorziet 53% pump voor Bonk koers – Is dit de meest veelbelovende crypto Dog Meme?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bonk koers is vandaag met 8% gedaald naar $0,00002400 na een scherpe daling van de crypto markt. Maar volgens een crypto analist kan BONK binnenkort met ruim 53% omhoog schieten als gevolg van een break-out. In het geval dat we een opleving zien in de crypto markt, zou de memecoin veel winst op kunnen leveren voor investeerders die instappen tijdens deze crypto crash.

Kan BONK zijn huidige niveau in stand houden en binnenkort weer stijgen of zal de memecoin nog verder dalen? In dit artikel kijken we naar de koersontwikkelingen van BONK, de potentie voor een break-out en hoeveel de memecoin op lange termijn waard kan worden. Daarnaast kijken we naar alternatieven voor Bonk die de komende tijd voor hogere winsten kunnen zorgen.

Is Bonk de meest veelbelovende crypto Dog meme die binnenkort weer kan exploderen in waarde?

De Bonk koers bevindt zich momenteel in een driehoekspatroon en in het geval van een herstel rond het huidige niveau, zou de memecoin aan de bovenzijde een break-out kunnen doen. In dat geval zou BONK verder kunnen stijgen richting $0,00005000. Vanuit zijn huidige niveau van $0,00002412 zou dat een stijging van meer dan 100% betekenen.

Het probleem is echter dat Bonk op dit moment onder zijn support range rond $0,00002600 ligt en hierdoor nog verder kan dalen. Maar in het geval dat de memecoin vandaag nog kan stijgen, is er geen sprake van een break-down en is er nog kans op een bounce naar de bovenzijde.

De reden dat BONK is gedaald is een daling van de crypto markt, die kwam als gevolg van een $2 miljard transfer van de crypto exchange Mt. Gox die zorgde voor angst onder investeerders. Daarnaast bleek gisteren tijdens de FOMC meeting dat de Federal Reserve geen renteverlaging zal doen in augustus. 

Hoewel de Bonk koers nu in de afgelopen 24 uur (-7,75%)en de afgelopen week (-9,93%) is gedaald, is de memecoin in een maand tijd met een bescheiden 1% gestegen. In een jaar tijd is BONK echter geëxplodeerd in waarde, met een huidige stijging die nog op 7.325% ligt.

En hoewel Bonk nog verder kan stijgen, is het grootste deel van de winst er al uitgehaald en kun je waarschijnlijk geen 100x meer maken op de memecoin, terwijl ook een 10x lastig zal worden. De hoge market cap van BONK maakt het echter wel een van de veiligere memecoins, met potentie om de komende tijd weer te stijgen en richting $0,00005000 te gaan.

Op lange termijn zou BONK kunnen profiteren van de groei van Solana. Omdat het de eerste grote memecoin is op het netwerk, heeft het nog potentie om $0,00010000 waard te worden in de volgende bull run. Hoewel de memecoin dus niet meer zal exploderen in waarde, is het nog steeds een redelijk goede investering als je een fan bent van Solana memecoins.

Wat is de volgende crypto meme die gaat stijgen?

Of Bonk daadwerkelijk zal gaan stijgen naar $0,00005000 is een kwestie van afwachten, maar ondertussen zijn er kleinere memecoins die veel harder kunnen stijgen dan 53%. Nu de crypto markt vandaag een correctie heeft meegemaakt, kan dit een goed moment zijn om je portfolio te verdelen onder kleine crypto’s met potentie om x10 of hoger te gaan in de opkomende crypto bull run.

Vandaag kijken we naar twee alternatieven voor de populaire Bonk, die naar verwachting nog veel harder zullen stijgen. Deze memecoins kunnen voor een vaste lage prijs gekocht worden tijdens hun presale en bieden vroege investeerders de mogelijkheid om extra tokens te verdienen voordat deze worden gelanceerd op hun eerste exchange.

The Meme Games (MGMES)

De Olympische Spelen van 2024 zijn begonnen in Parijs, maar op hetzelfde moment is ook de presale van The Meme Games (MGMES) begonnen. Deze onofficiële token van de Olympische Spelen is voor een lage prijs te verkrijgen in de presale, terwijl investeerders aan de hand van een Play-to-Earn game een bonus van 25% kunnen verdienen.

Nadat je MGMES koopt tijdens de presale, krijg je de gelegenheid om te kiezen uit vijf bekende crypto meme karakters: Doge, Pepe, DogWifHat, Brett en Turbo. Elk van deze karakter zal meedoen aan een sprint, met een gelijke kans om te winnen. Als jouw karakter goud wint, verdien je een extra bonus op je investering, die je ook kunt gebruiken om extra staking beloningen te pakken tijdens de presale

Je kunt meedoen aan The Meme Games door MGMES te kopen tijdens de presale voor $0,00915 per stuk, deze prijs zal binnenkort echter stijgen. Doe je vandaag nog mee aan de Meme Games, dan krijg je de mogelijkheid om je tokens (inclusief gewonnen bonus) te staken met een huidige APY van 705%, genoeg om je investering binnen 2 maanden te verdubbelen.

Nadat MGMES in september zal lanceren na het einde van de Olympische Spelen, kan de hype rondom deze trend nog erg groot zijn, om deze reden zijn verwachtingen hoog dat de token in waarde zal stijgen. Dit maakt de presale van The Meme Games een kans die je niet mis wilt lopen deze zomer!

Nu naar The Meme Games

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Een andere presale waar goud geld mee te verdienen is, is die van Shiba Shootout (SHIBASHOOT). Deze memecoin heeft een sterke focus op community en heeft voor token holders meerdere manieren om extra te verdienen. Voor iedereen is er iets, of je nu liever investeert en nergens naar omkijkt, crypto games speelt, of actief deel uit wil maken van de community.

Shiba Shootout heeft bijvoorbeeld zijn eigen game die via de officiële website gespeeld kan worden. Nadat zijn native token wordt gelanceerd, zal deze game een Play-to-Earn game worden. Actieve leden van de community kunnen extra SHIBASHOOT verdienen aan de hand van community events, terwijl het ook mogelijk is om passief geld te verdienen met Cactus Staking.

SHIBASHOOT kan tijdens de presale voor een lage prijs van $0,0197 per stuk worden gekocht, terwijl investeerders dan vroegtijdig toegang krijgen tot het Cactus Staking mechanisme. Met een huidige APY van 1116% kun je bij Shiba Shootout in iets meer dan een maand tijd je investering verdubbelen.

De presale heft inmiddels $860.000 opgehaald en voordat het weekend begint, zal de prijs van SHIBASHOOT stijgen. Maak daarom gebruik van deze kans om vroegtijdig je tokens in te slaan voor een lagere prijs en een hogere APY wanneer je kiest om je tokens te staken. Na de presale zal SHIBASHOOT worden gelanceerd en omdat het al een sterke community heeft, is de verwachting hoog dat de memecoin zal stijgen nadat hij live gaat.

Nu naar Shiba Shootout

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!