Bitcoin was 98,5% van zijn bestaan winstgevend

Volgens recente gegevens van Bitcoin Magazine Pro is Bitcoin gedurende 98,5% van zijn bestaan ​​winstgevend geweest. Uit de gegevens blijkt dat van de laatste 5.096 dagen sinds het begin van de Bitcoin-handel het vasthouden van BTC 5.020 dagen winstgevend is geweest.

Sinds 17 augustus 2010, toen Bitcoin nog maar $0,07 kostte, is de waarde omhooggeschoten naar ongeveer $66.500, wat een verbazingwekkende stijging van 94.999.900% betekent. Dit consistente opwaartse traject benadrukt de aanhoudende groei van Bitcoin en de toenemende acceptatie ervan in de loop van de tijd.

De gegevens benadrukken de agressieve groei van de acceptatiecurve van Bitcoin, aangedreven door het beperkte aanbod van slechts 21 miljoen BTC en de steeds toenemende vraag. Deze groei is een cruciale factor die beleggers moeten begrijpen, omdat het de potentiële langetermijnvoordelen van het aanhouden van Bitcoin aantoont.

De bovenstaande data benadrukken echter ook het belang van marktcyclusbewustzijn, aangezien kopen tijdens marktcyclustoppen kan leiden tot langdurige dalingen, die historisch gezien twee tot drie jaar duren. Niets stijgt in een rechte lijn, vandaar dat het verstandig is om goed op te letten wanneer je je bezit het beste kan verkopen, alvorens je op een later tijdstip goedkoper terug instapt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!