SEC vs Ripple rechtszaak update doet XRP koers herstellen – Wat gaat Ripple doen in augustus?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De XRP koers bevindt zich nog altijd in het groen nadat er vorige week verder werd gespeculeerd over een eventuele schikking in de SEC vs Ripple rechtszaak. Nu er door een crypto analist een gelekte afbeelding over een mogelijke meeting tussen de SEC en Ripple naar buiten werd gebracht neemt het optimisme alleen maar verder toe. Ontdek hieronder meer over deze lek en de invloed hiervan op de XRP koers.

De XRP koers bevindt zich nog altijd in het groen, ondanks dat het zich over de afgelopen 7 dagen nauwelijks bewogen heeft. Twee weken geleden begon de XRP koers echter aan een aanzienlijke stijging, die ervoor heeft gezorgd dat de Ripple koers nu 28,2% meer waard is dan een maand geleden.

XRP koers grafiek (1 maand) – Bron: CoinMarketCap

Met een waarde van $0,61 wachten veel XRP investeerders de ontwikkelingen van de SEC vs Ripple rechtszaak af, in de hoop op een stijging voorbij de $1. Maar een gelekte afbeelding over een bijeenkomst tussen de SEC en Ripple lijkt nu aan te geven dat deze ontwikkelingen zich in een stroomversnelling bevinden.

Jack the Rippler deelt gelekte afbeelding over SEC en Ripple bijeenkomst

Jack the Rippler, een bekende crypto analist, deelde onlangs een afbeelding van een kalender waarin duidelijk te zien was hoe er op 1 augustus een bijeenkomst gepland staat tussen de SEC en Ripple.

Nu de geruchten over een naderende conclusie in de SEC vs Ripple rechtszaak over de afgelopen weken al toenamen, lijkt deze zaak zich nu in een stroomversnelling te bevinden.

Het nieuws over een mogelijke bijeenkomst tussen de SEC en Ripple vindt plaats nadat de SEC eerder al een belangrijke vergadering afzegde.

Ondanks het optimisme dat ontstaan is door deze uitgelekte afbeelding, is het nog niet bewezen dat het gaat om een echte afbeelding. Zowel Ripple als de SEC hebben namelijk nog niets bevestigd.

Mogelijke schikking tussen SEC en Ripple – Wat gaat Ripple doen?

Volgens velen gaat een mogelijke bijeenkomst tussen de SEC en Ripple over een schikking in de rechtszaak, waarbij Ripple mogelijk een boete moet betalen.

Volgens Jack the Rippler gaat de conclusie van deze zaak echter positief uitpakken voor Ripple, en zal een hoger beroep door de SEC niet mogelijk zijn vanwege hun zwakke argument.

Al met al lijkt de conclusie van de SEC vs Ripple rechtszaak steeds dichterbij te komen, en zolang deze grotendeels positief uitpakt voor Ripple, of er nou een boete betaald moet worden of niet, zal er hoogstwaarschijnlijk een aanzienlijke koersstijging plaatsvinden.

De eerdere uitspraak in deze rechtszaak van juli 2023 leidde al snel tot een stijging richting de $1, en dit niveau vormt dan ook het volgende doel van de Ripple koers. Op het moment dat de XRP koers in korte tijd voorbij de $1 weet te stijgen kan er vervolgens gekeken worden naar een eventuele ATH bij de $3,55.

Tot deze conclusie plaatsvindt, zullen er waarschijnlijk echter geen grote koers bewegingen plaats gaan vinden voor XRP.

Om die reden kiezen veel investeerders er ook voor om hun portfolio te diversifiëren met andere veelbelovende crypto’s die op de kortere termijn al grote winsten door kunnen maken.

Met name nieuwe altcoins hebben het vermogen om grote stijgingen door te maken vanwege hun lage market cap. Om die reden bespreken we hieronder een drietal van de beste nieuwe crypto’s van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuwe memecoin brengt eigen Layer 2 blockchain naar de blockchain

Pepe Unchained is een nieuw crypto project dat bezig is om een eigen Layer 2 blockchain naar de crypto markt te brengen. Hiermee weet dit project zich te onderscheiden van de vele Pepe coin (PEPE) alternatieven die vaak geen enkele utility met zich meebrengen. Het is dan ook geen verrassing dat het project al snel viraal wist te gaan.

Pepe Unchained moet de losgebroken versie van Pepe vormen, die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze Pepe in staat was om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen, een blockchain die de gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum juist op weet te lossen. Pepe Unchained biedt namelijk hoge transactiesnelheden aan tegen lage transactiekosten en vormt daardoor ook meteen een ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

Naast dat gebruikers kunnen profiteren van snelle transacties tegen lage kosten zijn ze ook in staat om de native PEPU token te verdienen op het platform. Om hiervoor in aanmerking te komen, zullen ze allereerst PEPU tokens moeten kopen en deze vervolgens staken. Zodra ze beginnen met het staken van hun PEPU tokens komen ze in aanmerking voor een APY van boven de 310%. Er zijn inmiddels dan ook al meer dan 510 miljoen PEPU tokens vastgezet.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $6 miljoen aan investeringen opgehaald, nogmaals een bevestiging van hoe viraal dit project binnen korte tijd is gegaan. Gebruikers zullen zich moeten haasten om te profiteren van de huidige kortingen in deze presale, want zodra dit project live gaat is de verwachting dat de token waarde hard gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

WienerAI (WAI) – Memecoin introduceert unieke AI trading bot

WienerAI is een nieuwe memecoin die in staat is om de nodige utility met zich mee te brengen. Hierdoor weet het de hilariteit van memecoins te combineren met de utility van AI crypto’s, waardoor het ook op aandacht heeft kunnen rekenen vanuit beide communities. Het gevolg? Een presale die binnen korte tijd is uitverkocht.

WienerAI is verantwoordelijk geweest voor de lancering van een eigen AI trading bot, die gebruikers voorziet van antwoorden op crypto gerelateerde vragen. Gebruikers kunnen de antwoorden op hun vragen vervolgens meteen toepassen op hun trading acties, aangezien ze ook tokens kunnen kopen en verkopen via deze AI trading bot.

Deze unieke utility gaat uiteraard ook samen met de hilarische vorming van een memecoin. De AI trading bot van WienerAI vormt namelijk een Wiener hond, die volgens het achtergrondverhaal van WienerAI is ontwikkeld door een wetenschapper die in de toekomst die de ideale AI compagnon probeert te ontwikkelen, maar door een fout het DNA van een hotdog toevoegt aan zijn creatie.

De presale van WienerAI wist door zijn presale fases heen te sprinten en heeft inmiddels al meer dan $8 miljoen opgehaald. Nu de presale zijn doel van $7 miljoen al lang voorbij is, zijn er nog maar enkele uren te gaan voordat deze wordt afgerond en de token live gaat op exchanges. De verwachting is dat de WAI token vervolgens hard gaat stijgen in waarde, wat betekent dat gebruikers die vandaag nog instappen kunnen profiteren van aanzienlijke stijgingen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto game loopt parallel aan de Olympische Spelen van 2024

The Meme Games is een nieuwe crypto game, die gebruikers in staat stelt om crypto’s te verdienen door te wedden op meme karakters die het tegen elkaar opnemen in de strijd voor gouden medailles. De games waarin deze meme karakters het tegen elkaar opnemen lopen parallel aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, en hierdoor weet het project de hilariteit van meme karakters te combineren met de passie van de Olympische Spelen.

Gebruikers zullen allereerst de MGMES token moeten kopen zodat ze vervolgens voor hun favoriete meme karakters kunnen kiezen. Ze hebben de keuze uit PEPE, DOGE, WIF, BRETT en TURBO. Op het moment dat gebruikers een van de winnende meme karakters kiezen, komen ze in aanmerking voor een 25% bonus op hun initiële aankoop. Omdat gebruikers in staat zijn om zo vaak als ze willen MGMES tokens te kopen komen ze ook eindeloos in aanmerking voor deze 25% bonus.

Naast dat gebruikers via de crypto game van The Meme Games in staat zijn om extra crypto’s te verdienen, kunnen ze dit ook doen via het staking mechanisme van dit platform. Op dit moment staat er zelfs een APY op ze te wachten van bijna 800%. Er zijn ook al meer dan 12 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games wist al snel bijna $300.000 aan vroege investeringen op te halen. Gebruikers zijn op dit moment in staat om MGMES tokens te kopen tegen een prijs van $0,0091 per stuk, maar deze prijs zal in enkele dagen verder gaan stijgen naar $0,00915. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!