Binance integreert DeFi BNB-activa in Web3 wallet voor sterker BNB-ecosysteem

Binance breidt de mogelijkheden van zijn Web3 Wallet uit door de integratie van DeFi BNB-activa, wat bijdraagt aan een sterker en dynamischer BNB-ecosysteem. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om de voordelen van BNB van de gecentraliseerde Binance Exchange naar de gedecentraliseerde financiële (DeFi) sector te brengen, waardoor de betrokkenheid van gebruikers en beloningsmogelijkheden toenemen

Ondersteuning van DeFi BNB-activa

Vanaf het volgende Launchpool-evenement zullen DeFi BNB-activa meetellen bij het berekenen van beloningen. Dit betekent dat gebruikers met specifieke BNB-activa in hun Binance Web3 MPC Wallets in aanmerking komen voor Launchpool-beloningen. Het eerste token dat hiervoor wordt ondersteund is Staked Lista BNB (slisBNB), met een uniek contractadres voor verificatie.

In de toekomst wil Binance deze ondersteuning uitbreiden naar andere soorten gedecentraliseerde BNB-activa. Dit kan extra liquide staking BNB-tokens, liquiditeit verschaffende tokens van gedecentraliseerde beurzen, rente-dragende tokens van leenprotocollen en opbrengsttokens van yield farming-protocollen omvatten

Belangrijke waarschuwingen voor gebruikers

Gebruikers moeten rekening houden met bepaalde overwegingen en risico’s. Het gebruik van DeFi BNB-activa en de Binance Web3 Wallet is afhankelijk van lokale regelgeving en beperkingen, die per land kunnen verschillen. Er zijn inherente risico’s aan gedecentraliseerde activa, zoals kwetsbaarheden in smart contracts die kunnen leiden tot verlies van activa. Binance heeft verklaard geen verantwoordelijkheid te nemen voor deze risico’s en mogelijke financiële verliezen.

Als ondersteunde activa worden beïnvloed door bijvoorbeeld kwaadaardige uitgifte, kan Binance deze activa uitsluiten van beloningsberekeningen. Vanwege de complexiteit van DeFi BNB-activa kunnen de verwachte beloningsbedragen afwijken.

Beloningen worden berekend op basis van de dagelijkse wisselkoers van BNB’s liquid stake token en zullen de onderliggende BNB weerspiegelen die per token is gestaked op het moment van berekening. Deelnamerecht hangt af van het land of de regio van verblijf van de gebruiker, waarbij bepaalde regio’s zijn uitgesloten van deze functie. Momenteel komen alleen gebruikers met activa in de Binance Web3 MPC Wallet in aanmerking voor beloningen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!