Analist voorspelt stijging van XRP koers van 70%

Een recente analyse van de XRP koers door cryptocurrency-analist Dark Defender (@DefendDark op X) suggereert dat de munt zeer binnenkort een opwaartse prijsbeweging tegemoet kan zien.

XRP analyse: Uitbraak is nabij

De analist heeft op de dagelijkse tijdsgrafiek een symmetrisch driehoekspatroon geïdentificeerd, een technische indicator die vaak wordt geassocieerd met perioden van consolidatie vóór een aanzienlijke prijsuitbraak. Tevens gaf de analist aan dat XRP klaar is om deze driehoek, binnen 24 uur, te doorbreken.

Een symmetrische driehoek wordt gekenmerkt door twee convergerende trendlijnen, de ene loopt naar boven en de andere naar beneden. Terwijl de prijs tussen deze lijnen schommelt, wordt het patroon smaller, waardoor er een gevoel van verwachting ontstaat bij handelaren.

De top van de driehoek, waar de twee lijnen samenkomen, wordt doorgaans gezien als een kritisch punt. Een uitbraak boven de bovenste trendlijn wordt vaak geïnterpreteerd als een bullish signaal, wat wijst op een potentiële opwaartse prijsbeweging. Omgekeerd kan een doorbraak onder de onderste trendlijn wijzen op een bearish trend.

XRP naar $0,93 of meer?

In het geval van XRP heeft de prijs onlangs de top van de symmetrische driehoek bereikt, wat erop wijst dat een uitbraak op handen is. Als de prijs boven de bovenste trendlijn breekt, kan dit een bullish rally veroorzaken. Volgens de grafiek van Dark Defender zou XRP met 70,2% kunnen stijgen naar $0,66, en een daaropvolgende stijging van 100% naar $0,93.

De laatste keer dat XRP $0,93 bereikte, was na de uitspraak van de rechtbank in juli 2023 die bepaalde dat het geen effect was. De gemeenschap vierde onlangs de verjaardag van dit evenement, en een nieuwe stijging naar $0,93 iets meer dan een jaar na het evenement zal een belangrijke mijlpaal zijn voor het digitale bezit.

Andere analisten hebben ook hun mening gegeven over de toekomst van XRP. Een analist beweerde onlangs dat XRP het script zal omdraaien als het boven zijn hoogste punt ooit van $3,84 kan sluiten. Andere analisten hebben aanzienlijk hogere doelen gesteld, waarbij een prominente analist onlangs voorspelde dat XRP binnenkort naar $100 kan stijgen. Deze opmerkelijke stijging zou de richting van de cryptomarkt volledig veranderen, en XRP-investeerders kijken uit naar dit soort prijsstijgingen.

Wees voorzichtig!

De vorming van de symmetrische driehoek op de dagelijkse grafiek heeft zeker interesse gewekt, maar het is van cruciaal belang om een ​​evenwichtig perspectief te behouden en alle beschikbare informatie in overweging te nemen voordat u beleggingsbeslissingen neemt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!