De beste crypto om vóór eind augustus te kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De markt voor crypto is een achtbaan van emoties, met hoogtepunten die de hemel raken en zeer diepe dalingen. Op dit moment stijgt de markt gestaag. Maar waar moeten beleggers beginnen en welke tokens kunnen ze het beste vóór eind augustus kopen?

Momenteel toont Bitcoin veerkracht, gesteund door de status van traditioneel investeringsparadijs en politieke rugwind. Ethereum, het innovatieve platform dat talloze digitale assets aandrijft, beleeft een renaissance dankzij het recente groene licht van toezichthouders.

Maar laten we eerlijk zijn: hoewel deze sterke spelers stabiliteit en potentiële groei bieden, is het niet bepaald het soort beleggingen die snelle rendementen van 100x beloven. Voor een wilder ritje zouden beleggers een kleiner percentage van hun portfolio aan alternatieve beleggingen kunnen besteden. De wereld van crypto is een broedplaats voor innovatie en er ontstaan ​​dagelijks nieuwe projecten.

In deze wereld gebeurt de magie – waar fortuinen kunnen worden verdiend – en het nieuwe PolitiFi token, Solciety, blijkt een waardige keuze te zijn tussen de meer gevestigde keuzes van BTC en ETH.

Lees verder om erachter te komen welke crypto’s je moet kopen om in het groen te blijven.

De beste crypto’s om vóór augustus te kopen

Zoals altijd is het essentieel om in je beleggingsstrategie rekening te houden met zowel stabiliteit als potentieel voor hoge rendementen. We hebben de twee veiligste keuzes opgenomen om als basis te hebben in een portfolio, en één die volgens ons een serieus groeipotentieel heeft. We hebben onderzoek gedaan en deze drie crypto’s uitgekozen om vóór eind augustus te kopen.

  1. Solciety
  2. Bitcoin
  3. Ethereum

1. Solciety: de beste crypto om te kopen met 100x potentieel

De markt voor meme coins beleeft onmiskenbaar een gouden tijdperk. Deze ooit terzijde geschoven sector heeft tot de verbeelding van het publiek gesproken en een felbegeerde plek op de radar van doorgewinterde investeerders veroverd. Dit jaar is wat ooit als een grap werd gezien, veranderd in een geloofwaardige kandidaat voor investeringen, die zelfs gaming en AI coins overtreft. Solciety duikt halsoverkop in deze poel van mogelijkheden, gewapend met meer dan alleen een ongebruikelijke naam.

Deze fantasierijke, nieuwe memecoin bevindt zich nu in fase 5 van 15 tijdens de presale en heeft al $1 miljoen opgehaald.

Door naadloos te integreren in de snelgroeiende PolitiFi sector positioneert Solciety zichzelf in het epicentrum van een trend die al astronomische rendementen heeft opgeleverd voor vroege investeerders. Tokens zoals MAGA en Kamala Horris zijn op het moment van schrijven respectievelijk ruim 38.000% en 3000% gestegen ten opzichte van hun lanceringsprijzen, gedreven door de opwinding rond de verkiezingen. Terwijl het politieke drama tegen november toeneemt, zouden Solciety’s mix van politieke humor en de Meme Campaigner tool veel aandacht kunnen trekken.

Met de Meme Campaigner kunnen gebruikers aangepaste politieke memes maken en delen die viraal kunnen gaan op sociale media. Met meer dan 200 sjablonen, achtergronden en lettertypen kunnen gebruikers memes maken met personages als Sleepy Joe Booden en Badimir Poetin, waarmee de boodschap van Solciety wijd en zijd wordt verspreid. Deze functie verandert gewone gebruikers in enthousiaste promotors en vermijdt het algemene lot van meme coins die snel vervagen.

Kortom, de goed getimede intrede van Solciety op de markten voor meme coins en PolitiFi, samen met de boeiende Meme Campaigner, maakt het een van de beste crypto’s om vóór eind augustus te kopen.

Voor meer informatie en deelname aan de presale kun je de website van Solciety bezoeken.

2. Bitcoin: De betrouwbare crypto investering in augustus 2024

Bitcoin is de solide basis van crypto en levert solide winsten op gedurende de ruim 10 jaar dat het bestaat. Na een inzinking in juni vertoont de koning van crypto tekenen van leven. Nu de komende Amerikaanse verkiezingen olie op het vuur gooien, beginnen beleggers op te vrolijken.

Uit gegevens blijkt dat juli gunstig kan zijn voor Bitcoin, vooral na de ruige maand juni. Dit jaar voegt het politieke landschap een extra laag van intriges toe. De naderende verkiezingen hebben de focus op crypto’s geïntensiveerd, en de groeiende positieve opmerkingen van Donald Trump over Bitcoin hebben rimpelingen door de markt veroorzaakt. De recente knipoog van Trump naar crypto maakt furore, en er wordt zelfs gesproken over het feit dat hij Bitcoin tot een nationale reservevaluta heeft gemaakt. Of dat nu een verifieerbaar standpunt is of niet, het is genoeg om beleggers enthousiast te maken.

Dus hoewel Bitcoin je misschien niet van de ene op de andere dag miljonair maakt, lijkt het een stabiel schip in deze stormachtige crypto-zee – beschikbaar op iedere gecentraliseerde exchange.

3. Ethereum: ETFs zijn klaar om ETH naar nieuwe hoogten te brengen

Ethereum beleeft een momentje in de zon. Het recente groene licht van de SEC heeft schokgolven door de wereld van crypto gestuurd. Nu de ETH prijzen al boven de $3.400 zijn gestegen, tegen slechts ongeveer $2.300 begin dit jaar, en met de lancering van deze fondsen die naar verwachting miljarden aan nieuwe investeringen zullen aantrekken, is het toneel klaar voor een epische bull run.

Experts uit de sector zijn enthousiast over het potentieel van deze ETFs om een ​​prijsexplosie voor Ethereum te veroorzaken. De instroom van geld van traditionele beleggers zou de raketbrandstof kunnen zijn die deze crypto nodig heeft om nieuwe hoogten te bereiken. De samenloop van factoren – een bloeiend ecosysteem, toenemende adoptie en nu de zegen van goedkeuring door toezichthouders – schetst een bullish beeld voor Ethereum, dat net als Bitcoin beschikbaar is op alle gecentraliseerde exchanges.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!