DOGE ziet bullish breakout – Kan Dogecoin veel waard worden en welke honden meme crypto’s liften mee?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen maand wist de memecoin markt aanzienlijke winsten door te maken, maar een periode van flinke consolidatie zorgde ervoor dat de meeste memecoins meerdere dagen aanzienlijke verliezen moesten accepteren. Het eind van deze week lijkt er echter herstel plaats te vinden, waarbij Dogecoin dit herstel van de memecoin markt aanvoert met een stijging van meer dan 8% sinds vorige week.

DOGE koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Dit herstel, in combinatie met positieve koerspatronen, geeft crypto analisten nu het idee dat Dogecoin (DOGE) binnenkort een aanzienlijke rally door gaat maken. Kan Dogecoin veel waard worden in de aankomende week?

Crypto analisten wijzen op mogelijke DOGE rally van meer dan 40%

Het recente herstel is niet de enige positieve ontwikkeling binnen de grootste dog meme van de crypto markt, de koerspatronen die de DOGE koers op dit moment afbeeldt wijzen namelijk op veelbelovende stijgingen.

Ali Martinez beeldde bijvoorbeeld af hoe Dogecoin door zijn recente stijging in staat was om buiten een dalende ‘wedge’ patroon te stijgen. Een dalende ‘wedge’ patroon is een patroon waarbij de neerwaartse trendlijn en opwaartse trendlijn naar elkaar toe bewegen, en daardoor een steeds kleinere range vormen. Het moment dat een koers in staat is om hieruit te breken staan er vrijwel altijd aanzienlijke winsten te wachten.

Zoals te zien is op de koersgrafiek van Dogecoin wist de recente stijging van Doge de koers hier nu uit te duwen, en om die reden voorspelt Ali Martinez dan ook een stijging van maar liefst 44%.

Een andere crypto analist zag tegelijkertijd een ‘golden cross’ patroon op de koersgrafiek van Dogecoin. Deze kruising vindt volgens Kevin Capital voor het eerst in 4 jaar plaats. De laatste keer dat de koers dit patroon zag, wist het met meer dan 18.000% te stijgen.

Ondanks dat een stijging van 18.000% niet realistisch is, zal alleen een stijging van 44% de koers al in de buurt van de $0,2 brengen.

Technische indicatoren ondersteunen verdere stijging DOGE koers

In deze fase van herstel heeft nu ook de RSI van Dogecoin zijn weg omhoog gevonden. Deze RSI is recentelijk richting de 50 gestegen en bevindt zich daardoor steeds dichter in de buurt van een bullish gebied.

RSI DOGE stijgt richting 50 – Bron: TradingView

Ook het MACD histogram geeft nu een koopsignaal af met een waarde van 0,00231, terwijl de recente koersstijging ervoor heeft gezorgd dat de koers nu meer waard is dan alle EMA’s van de korte termijn. Een teken dat er op de korte termijn aanzienlijke winsten gerealiseerd kunnen worden.

De EMA’s van de lange termijn bevinden zich op dit moment nog iets hoger dan de DOGE koers, wat betekent dat er op de lange termijn mogelijk een consolidatieperiode plaatsvindt voordat er verder gestegen kan worden.

Met dit positieve momentum in het vooruitzicht lijkt het een reële mogelijkheid te zijn om mooie winsten te realiseren met een investering in de Dogecoin koers. Dogecoin is echter zeker niet de enige crypto die op de korte termijn aanzienlijke winsten kan realiseren.

Recentelijk zijn er namelijk een aantal veelbelovende nieuwe crypto’s op de markt verschenen die misschien nog wel meer winsten met zich mee kunnen brengen. Hieronder beschrijven we daarom de beste 3  van dit moment.

The Meme Games (MGMES) – Crypto lanceert crypto game die parallel loopt aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs

The Meme Games is een nieuwe crypto game, die door velen al de ‘officiële’ crypto van de Olympische Spelen van 2024 wordt genoemd. In deze crypto game nemen meme karakters het namelijk tegen elkaar op in spellen die parallel lopen aan deze Olympische Spelen. Op deze manier is het project in staat om de passie van de Spelen te combineren met de hilariteit van memecoins.

Gebruikers zullen in staat zijn om te wedden op welke meme karakters volgens hen een gouden medaille gaan winnen. Zodra ze dit doen zullen ze een 25% bonus verdienen. Om deel te nemen zullen ze dus de MGEMS token moeten kopen, en zodra ze dit gedaan hebben krijgen ze de keuze uit de volgende meme karakters: PEPE, DOGE, WIF, TURBO en BRETT. Doordat gebruikers zo vaak als ze willen MGEMS tokens kunnen kopen, kunnen ze er ook voor kiezen om hun kansen te spreiden, of meerdere malen op dezelfde meme karakters in te zetten.

De crypto game van The Meme Games vormt echter niet de enige manier om extra MGEMS tokens te verdienen. Via het staking mechanisme van dit project hebben gebruikers namelijk ook kans op een APY in de buurt van 900%. Op dit moment zijn er al meer dan 11 miljoen MGEMS tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games wist, ondanks dat het project vorige week pas live ging, al meer dan $250.000 aan vroege investeringen op te halen. Gebruikers hebben nu nog een aantal dagen de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs van $0,0091 per stuk, voordat deze verder gaat stijgen naar $0,00915. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcards.

Bezoek The Meme Games Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Nieuwe Play 2 Earn crypto creëert volledige gaming wereld in thema van Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe play 2 Earn crypto die onlangs een volledige gaming wereld in het thema van de Wilde Westen op de markt bracht. Deze gaming wereld stelt gebruikers in staat om te ervaren hoe het vroeger was om te leven in een stad in het Wilde Westen, en zit vol met vele games en functies die de native SHIBASHOOT token op kunnen leveren.

Allereerst is er sprake van Government Roundups, waar de cultuur van een klassiek stadje wordt gesimuleerd en gebruikers die de SHIBASHOOT token bezitten kunnen daarom meebeslissen over belangrijke ontwikkelingen. Ook kunnen gebruikers het als cowboys tegen elkaar opnemen om een Shiba Sharpshooter te worden. Shiba Sharpshooters worden uiteraard rijkelijk beloond. 5% van de totale token voorraad is apart gezet om deze Shiba Sharpshooters te belonen.

Ook kunnen gebruikers meedoen aan spellen zoals de Lucky Lasso Lottery, waarin grote prijzen te verdienen zijn, maar er ook mooie bedragen voor het goede doel worden opgehaald. Ook zijn gebruikers in staat om hun native SHIBASHOOT tokens te staken, in ruil voor een aantrekkelijke APY die zich op dit moment boven de 1250% bevindt. Binnen dit unieke staking systeem zullen gebruikers hun vermogen zien groeien aan de hand van een digitale cactusplant.

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $750.000 aan vroege investeringen opgehaald, een bewijs van hoe dit project ontvangen wordt door de crypto community. Gebruikers hebben nu nog ongeveer een week de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs van $0,0197 per SHIBASHOOT token, voordat deze verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcards.

Bezoek Shiba Shootout Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe memecoin introduceert unieke en innovatieve AI trading bot

Met WienerAI is er een nieuwe memecoin op de markt verschenen die al snel in staat geweest is om viraal te gaan binnen zowel de memecoin als AI crypto community. Deze memecoin is namelijk niet alleen maar ontwikkeld als een grap, maar brengt in plaats daarvan echte utility met zich mee in de vorm van een AI trading bot. Het is dan ook geen verrassing dat dit project al snel voldeed aan zijn presale doel van $7 miljoen.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om vragen te stellen over de crypto markt. Het advies van deze trading bot kan vervolgens gebruikt worden door gebruikers om betere trading beslissingen te maken, beslissingen die ook meteen uitgevoerd worden door te traden via deze bot. De hilarische vormgeving van dit project en de gemakkelijke interface maakt dit project interessant voor elke soort investeerder.

Naast dat gebruikers in staat zijn om een poging te doen om crypto’s te verdienen via de AI trading bot van het project, kunnen ze dit ook doen via het staking mechanisme. Binnen dit staking mechanisme zijn er ondertussen al meer dan 7 miljard tokens vastgezet, nog maar een bevestiging van hoe viraal dit project al is gegaan. Op dit moment is er echter nog steeds een APY te verdienen van boven de 140%.

De presale van WienerAI voldeed dus al snel aan zijn doel van $7 miljoen, en is daardoor zijn afrondende fase ingegaan. Alleen in deze laatste fase werd er al meer dan $1 miljoen opgehaald omdat investeerders zich nu haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Geïnteresseerde kopers hebben nog maar tot het eind van juli om te profiteren van de prijs van $0,00073 per token. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcards.

Bezoek WienerAI Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!